ksz
25.6. 19.40, razcep kozarje, smer kranj.
K sreči precej prazna cesta. Iz moje desne(se pravi iz viča) se vključi siv Mustang - nisem imel časa pogledat - mislim, da je imel celo nekaj polepljeno z nalepkami Radio Aktual.
No, mene prehiti normalno en karavan S6 - in seveda ta grinta v Mustangu mu je takoj hotel nakazati, kaj ta žvau zmore. Iz pospeševalnega direkt na prehitevalnega - 2 nižje - tista počasna avtomatika, ki rabi ene 15s, da prestavi. Takoj, ko sem zaslišal rohnenje, sem spustil gas, ker sem vedel, kaj se bo zgodilo.
Gledal sem predvsem v zadnje ogledalo, kako bom preprečil še kaj hujšega.
Nekako se je grinti uspelo zmazat. Ene 5x ga je premetalo levo in desno. Par decimetrov od ograje, k sreči na desni nobenega, oziroma jaz in še eden, ki je predvideval isto kot jaz, tako da sva pustila prostor šumaherju, da je ujel svojega vranca. Bolj kot ne se je avto sam ujel, ker taki je.bači bolj obvladajo parkiranje pred vhod kakšnega je.bačekga lokala, ne same vožnje očitno.
Potem seveda standard 100km/h naprej in čohanje po zatilju. "sej se ni nč zgodil, noben me ni vidu". Noter res ena grinta, tak je.bač, bradica urejena, ene 63,5kg s posteljo vred. "Malo" je precenil svoje sposobnosti. Mokra cesta, zadnji pogon, vprašanje kakšne gume.
Končalo se je super, če bi moral pa trikotnik postavljat, bi pa še ene par vzgojnih potalal za lahko noč.
Upam da te je izučilo grintica.