Prejle je šla ena ženska po 20 sekundah rdeče skozi križišče. Dobro, da sem zavijal v drugo smer, drugače bi pokalo.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ni dan, da ko vozim po lokaciji Mb-Dravograd in obratno, da ne naletim na pacienta.
Prva slika je od včeraj, ko je tri mladce vrglo pred falo v živo mejo in jablano, k sreči jim ni bilo nič.
No, druge fotografije pa so današnje in glej ga zlomka spet SinGapurec.
SG DJ-955, Megan je to a ne.
Prvo me je "pospravil" pri omejitvi 70 (jaz tudi 70) čez polno črto v rahel hribček, naselje polno izvozov.
Nato je postal ritopikec v koloni, če bi dolgo vozil še tako bi mu verjetno zavorne luči pregorele. Skozi Selnico ga je že srbelo kje bo pospravil kolono, no takoj v Spodnjem Slemenu, ko se je začel klanec in polna črta pa je začel z delom, nasproti pa vozila. Na fotografiji se slabše vidi, a se vidi da prihaja nasproti avto. Skratka v hrib v škarjice.
Ostalo kolono je pospravil pri gradu Viltuš, kjer je omejitev 70, kolona vozila 80, promet nasproti, naselje itd...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Torej je zdej stvar jasna. Neprilagojena hitrost, tako kot smo predvidevali, da bodo policaji zapisali. . Bo res treba še mal dvignit kazni, za hitrost, alkohol, pa pas, torej prekrške ki jih je najlažje pokasirat, in kot vidimo tudi na tem primeru povzročijo največ nesreč.Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
no sedaj piše malo drugače, kot si ti pejstu
.... Zaradi prevelike hitrosti je zadela ob robnik, nakar jo je katapultiralo na drug vozni pas, kjer je pravilno proti mestu pripeljal voznik v astri. ....
Pa kolk je torej baba gonila? 150, 200 ??? cesta je tam ravna in široka in bi zdržala tud take hitrosti. kaj menite?