Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Tukaj je bila udeležena Zafira. Glede Merive pa ne vem, kako se bo s tabo strinjal Hanzi:Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Izogibajte se voznikov Meriv. Vidite zakaj. KO vidim Merivo na cesti se je ognem kukr se le da!
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kje si ti našel 195/55/17? Prej R16, še rajši R15
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Tukaj je bila udeležena Zafira. Glede Merive pa ne vem, kako se bo s tabo strinjal Hanzi:Citat:
Izogibajte se voznikov Meriv. Vidite zakaj. KO vidim Merivo na cesti se je ognem kukr se le da!
Wrong, Meriva je tist avto na strehi
goba; si že enkrat omeno da maš fobijo pred Merivami, ja
Ups, my bad.Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Wrong, Meriva je tist avto na strehi
goba; si že enkrat omeno da maš fobijo pred Merivami, ja
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
pravkar bilo po radiju da zaradi nesreče razmišljajo o zmanjšanju omejitve iz 70 na 50
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
pravkar bilo po radiju da zaradi nesreče razmišljajo o zmanjšanju omejitve iz 70 na 50
V Nemčiji ob vsaki hujši nesreči v mestu tja postavijo stacionarni radar. Saj ga drugače ne morejo...
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
itak da ne
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Vsaj tako dolgo, dokler si bo se lahko privoscil. Ko ne bo vec avta ali prostosti ali obojega, tudi pizdarij od doticnega bedaka ne bo vec.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
ExHair, kje je to snemano, mi je tako znano? sicer malo vozim po takih poteh, vendar me je zadnjič skor kap, ko mi je nekdo sekal ovinke na takih poteh. Pa to ni normalno. Sploh.
Da.Citat:
Uporabnik BluTuTh pravi:
Mal off topic
@eXhHair: To maš GoPro kamerico?
A?Citat:
Uporabnik BluTuTh pravi:
Ali podpira continuous recording?
Trenutno mučim še baterijo, katera me včasih izda, čeprav zdrži 2,5ure konstatnega snemanja. Razmišljam o dodatni opremi.Citat:
Uporabnik BluTuTh pravi:
Jo imaš vedno vklopljeno v napajanje?