bedaki na cesti

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Če bi bil samski bi me to še zanimal sej mi j bejba kr všeč. Sam zdej nevem če mi je še!

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Izogibajte se voznikov Meriv. Vidite zakaj. KO vidim Merivo na cesti se je ognem kukr se le da!
Tukaj je bila udeležena Zafira. Glede Merive pa ne vem, kako se bo s tabo strinjal Hanzi:

Wrong, Meriva je tist avto na strehi
wink-1.gif

goba; si že enkrat omeno da maš fobijo pred Merivami, ja
evil.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.590
2.635
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kje si ti našel 195/55/17? Prej R16, še rajši R15

OK - mogoče res nima vsaki avto R17
cool-1.gif
. Kar sem hotel povedati je da se "standardne" dimenzije gum večajo (in da tudi R17 ni več taka eksotika kot je bila pred recimo 10 leti) - in da danes skoraj ni več novega avto z recimo R13.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.829
113
meni se je tudi zdelo da tisto ni zafira...

drugače pa, edino sami lahko poskrbimo za svojo varnsot..torej nakup "tanka"... pa se naj potem samomorilci j...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Izogibajte se voznikov Meriv. Vidite zakaj. KO vidim Merivo na cesti se je ognem kukr se le da!
Tukaj je bila udeležena Zafira. Glede Merive pa ne vem, kako se bo s tabo strinjal Hanzi:

wink-1.gif

evil.gif

Se mi je kr zdel. Vidim MErivo na 100km

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:

wink-1.gif

evil.gif
Ups, my bad.
redface-1.gif
Imaš prav. Sliko sem si ogledal na brzino, prebral pa, da naj bi bila Zafira.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.609
9.818
113
40
MB
ksz

pravkar bilo po radiju da zaradi nesreče razmišljajo o zmanjšanju omejitve iz 70 na 50
bonk.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.215
1.386
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

pravkar bilo po radiju da zaradi nesreče razmišljajo o zmanjšanju omejitve iz 70 na 50
bonk.gif

V Nemčiji ob vsaki hujši nesreči v mestu tja postavijo stacionarni radar. Saj ga drugače ne morejo...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
naši so pač škrti in bojo raj dal za 2 table z 50km/h kokr, da bi mogl kopat za temelje in postavt radar, poleg tega da bodo privarčevali bodo še redno merili hitrost in bajno služili...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.829
113
radar bo tudi, pa še policija, super, to bo rešilo marsikatero življenje. not

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
al pa bodo postavli sliko v naravni velikosti od dveh policajev, ki kao merita hitrost. nekaj takega je že v Črnem kalu. en je že brez glave...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

bonk.gif

V Nemčiji ob vsaki hujši nesreči v mestu tja postavijo stacionarni radar. Saj ga drugače ne morejo...

Zakaj pa ne. Na lokaciji od Dunaja do Kaumberga v Avstriji je v vsaki vasi stacionarc. Velika škatla, da vsi vejo da je tam. In vsi vozijo po predpisih!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
uff tega se pa tud jst veselim ampak dvomim, da bodo višje kazni kaj zalegle - bedak je pač bedak in bo še vedno počel pizdarije
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Vsaj tako dolgo, dokler si bo se lahko privoscil. Ko ne bo vec avta ali prostosti ali obojega, tudi pizdarij od doticnega bedaka ne bo vec.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Vsaj tako dolgo, dokler si bo se lahko privoscil. Ko ne bo vec avta ali prostosti ali obojega, tudi pizdarij od doticnega bedaka ne bo vec.

Težko. Zakaj? Vam je že sintič povedal med svojimi govori.
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik tado pravi:
ExHair, kje je to snemano, mi je tako znano? sicer malo vozim po takih poteh, vendar me je zadnjič skor kap, ko mi je nekdo sekal ovinke na takih poteh. Pa to ni normalno. Sploh.

Tminski konci. Fisher jih ni navadil nič manir.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik BluTuTh pravi:
Mal off topic
@eXhHair: To maš GoPro kamerico?
Da.

Citat:
Uporabnik BluTuTh pravi:
Ali podpira continuous recording?
A?
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik BluTuTh pravi:
Jo imaš vedno vklopljeno v napajanje?
Trenutno mučim še baterijo, katera me včasih izda, čeprav zdrži 2,5ure konstatnega snemanja. Razmišljam o dodatni opremi.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Si morda razmišljal da bi šel vozit provido? Tako bi združil prijetno s koristnim.
evil.gif