Sem šel malo brati komentarje in večina sploh ne ve za barvo & znamko vozila, 70% jih sploh ni vedelo kaj se dogaja, vedo pa da je bila voznicaCitat:
Uporabnik erikson pravi:
Vozila v napačno smer in povzročila nesrečo
Do nesreče je po prvih informacijah prišlo tako, da je voznica pri Raki na avtocesto uvozila v napačno smer proti Ljubljani. Proti Ljubljani je vozila vse do uvoza Dobruška vas, kjer je zapustila avtocesto in se odpeljala neznano kam. Medtem ko je vozila po avtocesti v napačni smeri, so zaradi njene vožnje na odseku Raka - Dobruška vas trčila tri vozila, je za 24ur.com dejal tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc. Po prvih podatkih je bila v trčenju ena oseba lažje poškodovana.
Razbitine so na avtocesti razpotegnjene v dolžini enega kilometra, zaradi česar je omenjeni odsek še zmerom v celoti zaprt.
Citat:
mptour
14.05.2011, 20:53
27
Nekateri imate res bolane komentarje. Tisti, ki ni videl nobenega kaosa in tisti, ki ni videl registerske tablice.
Jaz sem bil čisto na začetku te idiotske avanture zblaznele "voznice". Kaj takega se zgodi sam v Arnijevih filmih in seveda na naših itak najboljših cestah. Kako si boš zapomnil tablico, če se voziš 130 km/h v eno smer in ti bog ve od kje z vsaj tako hitrostjo nasproti prileti zblaznela k... Še predno registriraš situacijo je vse končano! Jaz sem jo že videl na moji havbi. Me je zgrešila za milimetre. Trije reveži niso imeli te sreče. In najbolj mizerna stvar pri vsem skupaj: v koloni je bilo vsaj 200 vozil in od tega vsaj 70 % folka sploh ni videlo, da je mimo njih v napačni strani priletela kamikaza. So mislili, da se je prvi možakar sam od sebe v ograjo zabil. Tisti, ki so videli vozilo, so naštevali vse modele in barve, obstoječe in neobstoječe. In zraven vsega tega in kamer se je gospa lepo mirno odpeljala domov. Brez slabe vesti!
Treba ji je vzeti vse , še čevlje, da tud peš ne bo več mogla na cesto!!
Policisti so pa itak naredili še večjo zmedo, še posebej manekeni iz prometne NM.Vsaka čast gasilcem, reševalcem in prvi policijski patrulji. So bili tam v par minutah. Una dva manekena v eni uri. Je NM daleč, kaj hočemo.
btw, ta odsek AC je skoraj raven, vidljivost je bila dobra, tako da očitno ljudje ne gledajo kaj preveč pred sabo.
Iz članka tudi ni jasno po katerem pasu je "voznica" peljala