bedaki na cesti

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Vozila v napačno smer in povzročila nesrečo

Do nesreče je po prvih informacijah prišlo tako, da je voznica pri Raki na avtocesto uvozila v napačno smer proti Ljubljani. Proti Ljubljani je vozila vse do uvoza Dobruška vas, kjer je zapustila avtocesto in se odpeljala neznano kam. Medtem ko je vozila po avtocesti v napačni smeri, so zaradi njene vožnje na odseku Raka - Dobruška vas trčila tri vozila, je za 24ur.com dejal tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc. Po prvih podatkih je bila v trčenju ena oseba lažje poškodovana.

Razbitine so na avtocesti razpotegnjene v dolžini enega kilometra, zaradi česar je omenjeni odsek še zmerom v celoti zaprt.
Sem šel malo brati komentarje in večina sploh ne ve za barvo & znamko vozila, 70% jih sploh ni vedelo kaj se dogaja, vedo pa da je bila voznica
evil.gif
? Kaj pa če je bil kak blond metalc ?

Citat:

mptour
14.05.2011, 20:53
27

Nekateri imate res bolane komentarje. Tisti, ki ni videl nobenega kaosa in tisti, ki ni videl registerske tablice.
Jaz sem bil čisto na začetku te idiotske avanture zblaznele "voznice". Kaj takega se zgodi sam v Arnijevih filmih in seveda na naših itak najboljših cestah. Kako si boš zapomnil tablico, če se voziš 130 km/h v eno smer in ti bog ve od kje z vsaj tako hitrostjo nasproti prileti zblaznela k... Še predno registriraš situacijo je vse končano! Jaz sem jo že videl na moji havbi. Me je zgrešila za milimetre. Trije reveži niso imeli te sreče. In najbolj mizerna stvar pri vsem skupaj: v koloni je bilo vsaj 200 vozil in od tega vsaj 70 % folka sploh ni videlo, da je mimo njih v napačni strani priletela kamikaza. So mislili, da se je prvi možakar sam od sebe v ograjo zabil. Tisti, ki so videli vozilo, so naštevali vse modele in barve, obstoječe in neobstoječe. In zraven vsega tega in kamer se je gospa lepo mirno odpeljala domov. Brez slabe vesti!
Treba ji je vzeti vse , še čevlje, da tud peš ne bo več mogla na cesto!!
Policisti so pa itak naredili še večjo zmedo, še posebej manekeni iz prometne NM.Vsaka čast gasilcem, reševalcem in prvi policijski patrulji. So bili tam v par minutah. Una dva manekena v eni uri. Je NM daleč, kaj hočemo.

btw, ta odsek AC je skoraj raven, vidljivost je bila dobra, tako da očitno ljudje ne gledajo kaj preveč pred sabo.
Iz članka tudi ni jasno po katerem pasu je "voznica" peljala
sprasujem se.gif
.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
ksz

Vozniki, ki vozijo po štajerski avtocesti od Domžal proti Sneberju, naj vozijo po voznem pasu, zaradi voznika, ki vozi v napačno smer.

Zgleda, da to pri nas postaja nacionalni šport
uf-1.gif

LP
Torus

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Saj drugje po evropi ni nič boljše. V nemčiji parkrat dnevno objavijo po radiu da se kak cepec kontra pelje. Enkrat sm ga še sam srečal, k sreči ponoči, na munchenski obvoznici, pri tunelu alach al kaj je že.
crazy1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
ksz

Vozniki, ki vozijo po štajerski avtocesti od Domžal proti Sneberju, naj vozijo po voznem pasu, zaradi voznika, ki vozi v napačno smer.

Zgleda, da to pri nas postaja nacionalni šport
uf-1.gif

LP
Torus

proti Sneberjam....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Slaba ideja.

Po moje je osnovna vzgojna zadeva, da se otrok nauči igrati v peskovniku samo z približno enako velikimi. Če se začne igrati z večjimi, mu ti lahko podrejo grad iz peska in vse potičke.

Ampak eni tega kar ne razumejo in se vedno znova poskušajo igrat z prevelikimi....

Nadaljevalna lekcija za osnovami otroske vzgoje pa je, da kljub temu, da si morda pomembnejsi ali mocnejsi od ostalih, zate veljajo enaka pravila kot za vse druge. Ce svojo moc izkoriscas in z njo skodujes drugim si gnoj. Ce pa obcudujes take pa si obicajno ti tisti ki imas premajhnega.

nc osebnega, ampak ti si zacel s cinizmom.

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ne vem če smo se prav razumeli.

Hotel sem izpostaviti dejstvo, da luknanje gum dotičnemu osebku ni dobra ideja...ni tak da bi se ob pogledu na "znižan" avto nasmehnil in si rekel, da je verjetno zaslužil tako lekcijo.

Ampak ko voli nek izvoli.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ja narobe sva se razumela. Razumel sem da mu ti pac ne bi sel govorit da je nekaj narobe naredil na cesti. Luknjanje gum je enako sick kot izzivljanje za volanom.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Šofer avtobusa v Italiji je med vožnjo spreminjal nastavitve mobitela

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/NuvXRmucO7s"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/NuvXRmucO7s" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Pri nas kadijo nekateri na busu. Medtem ko telefonirajo
smile-1.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.050
119
63
Doma
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Saj drugje po evropi ni nič boljše. V nemčiji parkrat dnevno objavijo po radiu da se kak cepec kontra pelje. Enkrat sm ga še sam srečal, k sreči ponoči, na munchenski obvoznici, pri tunelu alach al kaj je že.
crazy1.gif
Ja gor se ponoč mularija(največkrat) za velike dnarje vozi v kontra smer, tko pravi sestrična ki gor živi.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Bom zalepil še sem, da bo na kupu
tongue-1.gif

strela jasna, to je res normalno. Isti ovinek, samo kontra vožna zgornjemu
smile-1.gif

Ta je za Jado-a, ko en dinamik vozi po svoji strani. Meni ni naredil nobenega dela.
evil.gif

grin1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
boli folk za CPP :D
To itak, dons na Celovški v pičlih 2 min sm mel z 3 modeli skoraj bočni tango
bonk.gif

sm mu zapru cesto pa razložu da če ima "black" BMW to še ne pomen da ne more dobit po pi***
grims-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
ExHair, kje je to snemano, mi je tako znano? sicer malo vozim po takih poteh, vendar me je zadnjič skor kap, ko mi je nekdo sekal ovinke na takih poteh. Pa to ni normalno. Sploh.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Ja par jih je res, drugače pa:
- neupoštevanje prednosti
- "mrtvi kot" ali ne gledam nazaj
- ko vozim ne gledam na cesto SPLOH
- neprilagojena hitrost

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Predlaga še poseben tečaj "kako speljati, ko se prižge zelena luč?". Jebo vas, kaj vse nekateri počnete v vozilu, brskate po telefonu, telefon, pije kavo, išče brzino, gleda v prazno...itd.

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Mal off topic
@eXhHair: To maš GoPro kamerico? Ali podpira continuous recording? Jo imaš vedno vklopljeno v napajanje?