bedaki na cesti

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ewo Alan vs je ubogu pa je šou na Grobnik
wink-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=P24ZTY1JzhU&feature=player_embedded#at=122

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Cca 1:57 ... Lepo, na koncu cioljne in v luknji sicer malo zgodnje zaviranje, pa vidi se, da ga ni hotel čez robnike nabijat (oz je nasploh nežen do avta), ampak lepo ...

Nazadnje urejeno:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
po dveh neuspešnih grobnikih (ribato enkrat drugič sklopka) sem malo bolj nežen ja hehe
Čakam na čase, najhitreje je šlo 1:54:xx sem lovil novega m3 (sva bila oba presenečena) Ko bo denar za ene gume in pa ECU bo pa upam da pod 1:50 stalnica na tej progi.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pismu, ne mi s takimi posnetki, ko bom sam našparal in šou mal na morje. Super alen, sicer mal neprilagojeno ( ne morem, da ne napišem te magične besede
hysterical-1.gif
Še ene par amaterskih posnetkov pa sm ready. Tista S kombinacija mi je taaaaaak všečna videt.

Pa je vikend za nami. Uf....kje je še prvi julij.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Kukr sm jes tole slišu, so imeli fantovščino :D Je blo pa pomojem fajn za vidit
smile-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Dons na LJ obvoznici... kjer se združita obvoznica, ki pride s smeri Brdo in AC iz Brezovice. Peljem jaz iz smeri Brdo, omejitev 80, jaz vozim 100, prehitim avto, dva in se potem ne umaknem s prehitevalnega, ker se priključi krak iz Brezovice pa je kulturno, da se da prostor tistim, ki se vključujejo, pa na desnem je manj kot 100m naprej en tovornjakec...

Pa uleti fitipaldi v belem Jaguarju (?) z registrsko LJ KM-220, najprej poblenda in potem na hitro po desni mimo mene, cik cak med avti in pred mene. Vmes se je skoraj zabil v enega, ki se je vključeval. Če bi se jaz na blendanje prestavil na desni pas bi se fitipaldi zabil vame (al pa jaz vanj). Na koncu je bil model na izvozu rudnik celih 100m pred mano...

To bi moral imet vsak avto eno 360 stopinjsko kamero in take kretene direktno na sodišče pošilat, kjer ma sudija samo eno nalogo... da stisne rdeč gumb - avto v prešo, voznik pa na družbeno koristna dela.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Če je glupi zakon o varovanju podatkov....to bi morala nova vlada prvo stvar skenslai. Zaradi kretenov ljudje umirajo.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
pa ti res misliš da je bil avto njegov?
moooočno dvomim.
Dobil ga je za kakšno urco ali dan in mu je bilo nujno treba kri pit do konca
s svojim 27 let starim cliom tega ziher ne počne

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Vozila v napačno smer in povzročila nesrečo

Do nesreče je po prvih informacijah prišlo tako, da je voznica pri Raki na avtocesto uvozila v napačno smer proti Ljubljani. Proti Ljubljani je vozila vse do uvoza Dobruška vas, kjer je zapustila avtocesto in se odpeljala neznano kam. Medtem ko je vozila po avtocesti v napačni smeri, so zaradi njene vožnje na odseku Raka - Dobruška vas trčila tri vozila, je za 24ur.com dejal tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc. Po prvih podatkih je bila v trčenju ena oseba lažje poškodovana.

Razbitine so na avtocesti razpotegnjene v dolžini enega kilometra, zaradi česar je omenjeni odsek še zmerom v celoti zaprt.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Pa uleti fitipaldi v belem Jaguarju (?) z registrsko LJ KM-220, najprej poblenda in potem na hitro po desni mimo mene, cik cak med avti in pred mene. Vmes se je skoraj zabil v enega, ki se je vključeval. Če bi se jaz na blendanje prestavil na desni pas bi se fitipaldi zabil vame (al pa jaz vanj). Na koncu je bil model na izvozu rudnik celih 100m pred mano...

Tega pa poznam...a mu kako sporočilo prenesem ali si samo malo jezen?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Slaba ideja.

Po moje je osnovna vzgojna zadeva, da se otrok nauči igrati v peskovniku samo z približno enako velikimi. Če se začne igrati z večjimi, mu ti lahko podrejo grad iz peska in vse potičke.

Ampak eni tega kar ne razumejo in se vedno znova poskušajo igrat z prevelikimi....

ProDriver

Pripravnik
2. mar 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Šofer avtobusa v Italiji je med vožnjo spreminjal nastavitve mobitela

Nč posebnga
evil.gif

Sam čakam kdaj me bo kdo tko posnel pa objavu gor pa da vidte kako se zadevi streže
wink-1.gif