bedaki na cesti

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
no sedaj piše malo drugače, kot si ti pejstu

.... Zaradi prevelike hitrosti je zadela ob robnik, nakar jo je katapultiralo na drug vozni pas, kjer je pravilno proti mestu pripeljal voznik v astri. ....
Torej je zdej stvar jasna. Neprilagojena hitrost, tako kot smo predvidevali, da bodo policaji zapisali. . Bo res treba še mal dvignit kazni, za hitrost, alkohol, pa pas, torej prekrške ki jih je najlažje pokasirat, in kot vidimo tudi na tem primeru povzročijo največ nesreč.

Pa kolk je torej baba gonila? 150, 200 ??? cesta je tam ravna in široka in bi zdržala tud take hitrosti. kaj menite?

Cesta je komot za 140, ampak takoj po koncu mosta je na sredini obeh pasov kanal, ki se je pogreznil. V trsem avtu te fajn nabije. Mogoce je voznica tam nabila in zgubila kontrolo nad vozilom ? Kdo se je tam vozil verjetno pozna zadevo.

Tudi jaz študiram da ima poškodba cestišča nekaj veze s to prometno. Drugače pa tam divjajo nonstop da je veselje...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Tudi jaz študiram da ima poškodba cestišča nekaj veze s to prometno. Drugače pa tam divjajo nonstop da je veselje...

In našim ovcam bojo prodali naslednjo zgodbo. Voznica ni prilagodila hitrosti razmeram, na razfukani cesti, in je umrla na kraju nesreče. Sicer pa lepo od tebe da študiraš. Sam je brezveze, da ti to delaš. To bi moral drugi delat, sam je najlažje napisat neprilagojeni hitrost. Greš na PP, spišeš tisto poročilo in si rešen.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Nedoumljivo je tudi, kak je lahko ob taki mnozici ocividcev in prometu ob tisti uri na mostu, sploh dilema o vzroku oz. da ni nekoga ki bi videl od zacetka vso zadevo. Leta nazaj pomnim, da sem videl oglase v casopisu Vecer, kjer so pozivali bralce, da naj javijo na PP, ce so kaj videli. Ob danasnji poplavi modernih medijev (FB, Twitter) ni ga vrag, da nebi podobno pozivali ljudi.

Je pa najbrz kaj si ti napisal, pretežko si je zasluzit placo na ta nacin, loparcek klice.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Malo za humor, da boste videli zakaj je taka situacija na cestah
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Nedoumljivo je tudi, kak je lahko ob taki mnozici ocividcev in prometu ob tisti uri na mostu, sploh dilema o vzroku oz. da ni nekoga ki bi videl od zacetka vso zadevo. Leta nazaj pomnim, da sem videl oglase v casopisu Vecer, kjer so pozivali bralce, da naj javijo na PP, ce so kaj videli. Ob danasnji poplavi modernih medijev (FB, Twitter) ni ga vrag, da nebi podobno pozivali ljudi.
Največ kar je kdo videl je videl to, da je voznica zapeljala na robnik itd. Ali je šarila po torbici, gledala luštne tipčke ob cesti, štelala radio, iskala mobitel, iskala nekaj kar ji je padlo na tla,.... to je težko kdo videl.

Pa tudi, kdo je pa zainteresiran da bi izvedel resnico? Če si ti, kar ti daj oglas.
Policija in država vsekakor ni zainteresirana, da bi izvedela točno kaj se je trenutek pred nesrečo dogodilo. Njim najbolj ustreza tisto, kar so policaji ugotovili - in to je neprilagojena hitrost. Tako bo v statistiki ena nesreča več s tem vzrokom, (poleg mnogo drugih, ki jih policaji enako obravnavajo) Ljudi bodo spet preparirali z nevarnostjo prehitre vožnje, podkrepljeno s statistiko, znižali bodo dovoljeno hitrost, postavili radarje, zvišali kazni in veselo kasirali. Denarci bodo pa curkoma lili v blagajno. Kaj češ lepšega za proračun.

Če pa bi kdo videl, da je baba nekaj iskala po torbici.... (in tako tudi pri drugih nesrečah) bi se pa ljudje začeli spraševat o nujnosti postavljanja radarjev, zniževanju dovoljene hitrosti, višanju kazni........ Tako pa je še vedno dosti ljudi tu, ki menijo da je vzrok za večino nesreč prehitra vožnja in alkohol (to je najlažje sankcionirati), in da je to treba najstrožje sankcionirati, kazni pa da so še prenizke.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Na primorski avtocesta je pred priključkom Logatec proti Kopru zaradi prometne nesreče močno oviran promet, zaprta sta prehitevalni in vozni pas. Priporočamo obvoz za osebna vozila na Vrhniki. Nastaja daljši zastoj (cc. 4 km).
1220693-Kam_10_Stempetovmost_LJ.jpg

Priponke

• 1220693-Kam_10_Stempetovmost_LJ.jpg
    1220693-Kam_10_Stempetovmost_LJ.jpg
    107,4 KB · Ogledi: 231
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik koliko pravi:
saj ne vem mogoče spada v rubriko Styling Hunters.

Mercedes z dežnikom in bedakom za volanom.

V katerem kraju je to slikano?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.752
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pred pol ure se mi je en pacient zalimal pred rondojem na Žalah na rit in trobil, pa kam hudiča naj grem, če je pa folk v rondoju!?
jezen.gif

Je pa to tale pacient:
Skoraj dobesedno je pacient. Vsaj mislim da je to firma ki prevaža paciente na nenujnih- sanitetnih prevozih. Možno pa je da se motim.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Evo, prišel nazaj po poti skozi nekaj evropskih držav. 1500 km brez najmanjših težav, nobene nevarne situacije, pa je šlo tudi blizu 200.
Pridem čez mejo in mi [censored] ob zapori ceste (semafor) prileti v NEPREGLEDNEM ovinku nasproti (on je imel rdečo), šlo je za ene 2 metra mimo. Čez 1 minuto naslednji po moji strani v ovinku in ne jebe 5 posto. Pa da bi vsaj žgal, da se spoka na svojo stran, ne...

Jebe.mu mater, dobro, da se nas še več ne pobije. Na Balkanu take situacije vsaj pričakuješ, tukaj je pa rahel šok po parih dneh normalne vožnje...

Da niti ne začnem o spuščanju hitrejših, itd. kar sem x-krat doživel. Tukaj se zgodi enkrat na pol leta, pa si lahko srečen.

Balkanci...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
V petek je okoli 10 ure zvečer en objestni mulc prehiteval v škarje in divjal po Vodnikovi. [censored] če bi ga nekje videl bi ga zaklal. Ubistvu ne da je prehiteval v škarje ampak je prehiteval kot da se noben nasproti ne vozi. Mislim da je bil srebrni golf.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Skoraj dobesedno je pacient. Vsaj mislim da je to firma ki prevaža paciente na nenujnih- sanitetnih prevozih. Možno pa je da se motim.

Če misliš na firmo Pacient iz Lj, oni nimajo Passatov.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Evo, prišel nazaj po poti skozi nekaj evropskih držav. 1500 km brez najmanjših težav, nobene nevarne situacije, pa je šlo tudi blizu 200.
Smo se pred prvomajskimi prazniki odpravili v Dojčland (Berlin) s 3mi avti....na Autobahnu smo zabremzali točno 5x. 3x ker smo šli na počivališče, 1x na bencinski, 1x ko smo zagledali policiste na omejitvi 120 smo imeli na števcu 130
grin1.gif
(itak je to realnih 120) - refleksi jbg. Vozili smo večinoma nekje 170, vsi se lepo umikajo, počakajo, ne izsiljujeo, itd... ma prav spočit prideš na cilj.....čisto brez stresa......
V Berlinu recimo daš smernik in glej čuda vsi malenkost spustijo gas in tako se lepo razvrstiš na pravi pas. Pri nas, če doživiš da te nekdo spusti je že pravi čudež, se rajši tistemu spredaj v rit napopa
bonk.gif

V Avstriji so malo bolj nestrpni ampak vseeno se mi zdi da je bolje kot pri nas.

Pri nas pa, joj joj Balkane moj
cry12bpy.gif

Takemu samo izpit vzet ga poslat na prisilno delo v rudnik, v ušesa mu namesto čepkov zabit slušalke in mu po cele dneve nabijat "ne vozi po levem pasu, če je desni prost". Tako nekako kot smo mi v osnovni šoli na A4 polo kazensko pisali "ne bom se več pretepal"
grin1.gif

p.s. to da ga je 6 vozil prehitelo po desni ne rabim niti omenjat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zdaj vama bo spet kaksen genij povedal, da to ze ne more biti res, da so severno od nas ravno taki butli kot tukaj, ce ne se slabsi, in tako naprej ...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik predator pravi:
..... naprej kakih 110. Sam sem v tem času šel 7x iz desnega na levi pas in nazaj (prehitevanje). Ja ne moreš verjet ....

Ka s` pa ti živčen - vijugaš po avto cesti - tc, tc, tc, tc
evil.gif

Zdaj pa v avto in na pot - prej še en Persen, da ne bom takoj živcev zgubil.
crazy1.gif

Mimogrede - včeraj skočil do Salzburga in nazaj (relacija Graz - Liezen - Bad Ischl (skratka čez Salzkammergut)) - Salzburg) - milina za peljati - edina "težava" je bil en Anglež pred mano - nikakor ni mogel kamiona prehiteti - hvala bogu imaš tudi dele kjer imaš dvopasovnico.

No - po vstopu v Slovenijo - Toyota RAV4 na desnem pasu pred mano - jaz normalno mimo - frajer pa iz čistega miru začel vleči levo (žmigavec ima itak samo, da naredi tehničnega) - komaj sem zvlekel da nisem počil v njega - no pa sem vedel, da sem doma.
crazy1.gif