Citat:
Uporabnik sad pravi:
Lool. Pojma nimas. Dokler si sam je prepovedano vozit po desni mimo na ac. Ce si v koloni (vsaj 3) potem nisi v prekrsku.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz sem šel 130 on pa manj če že vprašaš. Jaz nobenega prekrška nism naredu..
hvala za odgovor, sicer pozno prebral, ampak..Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ne leti to neposredno na alter divjake, ampak kar nekaj sposobnih divjakov ni vec med nami.
Kak nick ima sedaj Fisher?
Zakaj je on Minija stolkel?
Na forumu je bil precej varen in hiter voznik. Upam da se ne mtim glede fisherja.
Fisher: http://www.kavsmotorsport.com
Da bi pa stolkel Minija... hja, ga je, ko mu je ena baba zapeljala iz dvorišča direkt u njega, medtem ko je on vozil povsem po predpisih po glavni cesti
Lahk pa tud njegove cajte z grobnika pogledaš. vozi praktično vsak track day
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz sem šel 130 on pa manj če že vprašaš. Jaz nobenega prekrška nism naredu..
Hmmm! Torej praviš, da si po vseh predpisih vozil po desnem PRAZNEM pasu natančno 130 na uro in že nekaj km opazoval modela na prehitevalnem pasu kako osamljen vozi pod 130. In nato si se, predpisov držajoč voznik kakršen se nam prikazuješ, nenadoma odločil, da ob praznem desnem pasu na katerem bi se mirno odpeljal mimo, zapelješ modelu za hrbet in mu pokažeš kdo je gospodar na cesti ?
Si si pri Hoferju nabavil Euro-lopato, da tako dobro nalagaš, bašeš in nakladaš ?
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Lool. Pojma nimas. Dokler si sam je prepovedano vozit po desni mimo na ac. Ce si v koloni (vsaj 3) potem nisi v prekrsku.
Kaj res? Daj mi prosim citiraj člen zakona kjer piše, da je vožnja mimo po desnem pasu = prehitevanje !
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kaj res? Daj mi prosim citiraj člen zakona kjer piše, da je vožnja mimo po desnem pasu = prehitevanje !
Uživaj v iskanju. Očitno ga že imaš na disku, sedaj ga pa še z možgani prehiti.Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej ni fizične variante za kaj takega. Lahko na PM če zelis vec ampak slovenska policija je tako podhranjena da so to le pobozne zelje
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ravno tok da kaka sekunda prepozno in karambol, ali zbije unega kolesarja itd...
pač vsakodnevne situacije, v sloveniji...