To se strinjamo, ampak to kar je delal Alan v prvem posnetku ni po CPP in JE nevarno. Popravljat z ročno v NEPREGLEDNEM ovinku na javni cesti, ker si šel prehitro in vožnja 70 km/h po naselju brez pločnikov JE nevarna. Ampak za njega, kateri je supervoznik je vse varno....Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Tukaj eni trobimo, da vožnja po CPP ni nujno, da je varna, in vožnja, ki ni po CPP ni avtomatično nevarna.
In kaj je tukaj svašta... Mene najprej zanima zakaj ga je pahnil v jarek... Potem se bomo pa naprej pogovarjali.
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Zih je vidu dva da se vozta v štric pa je znoru in je oba vrgu v jarek(alko.press)
Citat:
Uporabnik lager pravi:
A ni point ovinka da te lepo zalima na bočne opore ter da probaš po SVOJEM pasu zvozit kar se da hitro.. ne vem, tukaj se meni zdi pravi čar hitre vožnje, ne pa sekanje ovinkov za ublažitev bočne sile ( WTF ). Sam tudi ne vozim ravno počasi, dostikrat sem na meji zdrsa oz. tudi malo čez, ampak sekam pa tudi najbolj preglednih ovinkov ne. 1. zaradi gušta in 2. da mi ne pride v kri.
Če bi rad pokazal, da se varna vožnja ne da enačit s CPP, boš moral kak drugačen filmček pokazat. Ta filmček, ki si ga dal tukaj zraven samo dokazuje, da nisi edini, ki delaš neumnosti na cesti. To je pa otročje, če se s tem tolažiš.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Jah začeli ste vi. Še vedno trdim da varne vožnje se ne da enačiti z upoštevanjem cpp. Kaj pomaga npr. temu s kombijem da se pelje 30, če pa se ne zna peljat po svojem pasu oz. se umaknit normalno in cukne z volanom zadnji moment.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda ne. Policaji nimajo dovolj pameti, da bi se (saj je treba samo malo padpavinski radar pogledat ali pokicat vremenkote) postavili blizu nadvozov in vse, ki so se ustavili, prijavili zaradi KD povzročitve splošne nevarnosti.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Danes se peljem iz Celja proti LJ na AC. Vidim Belega VW Tiguana (ozabu reg.) ki se lepo pelje po prehitevalnem pasu, na voznem nobenega. Ga dohidim po par kilometrih model še vedno na voznem. Se mi lepo umakne na voznega in model TAKOJ nazaj na prehitevalnega. In čiča je to delal saj 30km. Vsakič ko ga je kdo dohitel se je umaknil in takoj nazaj na prehitevalnega. Kdaj se ni umaknu par minut...