Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
...opravičilo hočm
Zdej si pa že tko k tvoj vzornik IJ
Citat:
...opravičilo hočm
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda ne. Policaji nimajo dovolj pameti, da bi se (saj je treba samo malo padpavinski radar pogledat ali pokicat vremenkote) postavili blizu nadvozov in vse, ki so se ustavili, prijavili zaradi KD povzročitve splošne nevarnosti.
Ja ker kaj naj OKC? Obvestilo za vse uporabnike zveze, priblizuje se nevihta, morda bo kje toča in boste lahko kaznovali ljudi ki ustavljajo pod nadvozi? Dej no c'mon... Pac ljudje ki to pocnejo so neumni in tega ne bos mogel preprecit tudi ce se vse zdej kaznuje. Moje skromno mnenje.
Dovolj je, da se to naredi le enkrat. Zraven pa medijski pomp ene 2 dni, skupaj z intervjuji ''debilkotov'' in čez cel ekran napisano kaznijo, katero so fasali.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej ni fizične variante za kaj takega. Lahko na PM če zelis vec ampak slovenska policija je tako podhranjena da so to le pobozne zelje
Citat:
Jaz sem se vozil na voznem pasu sej je bil prazen. A znaš brat? In ker se po desni ne prehiteva sem se par 100 metrov postavu na prehitevalni pas in ga prehitel...kaj ti ni jasno...opravičilo hočm
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Jaz sem se vozil na voznem pasu sej je bil prazen. A znaš brat? In ker se po desni ne prehiteva sem se par 100 metrov postavu na prehitevalni pas in ga prehitel...kaj ti ni jasno...opravičilo hočm
Torej priznaš, da si "par 100 metrov" vozil po prehitevalnem pasu, čeprav si imel desni pas ves čas prost. In zakaj nisi vožnjo nadaljeval po desnem pasu, če je bil pa prazen ??? Torej si bil v istem prekršku kot on pred tabo, s tem da si mu še težil za ritjo in kršil pravila varnostne razdalje.
Ja pa hudimana kje so ti kresalčki, da bi v katarinci takšne zločince odpeljali direkt v arest?
Citat:
1. vozil sem se po voznem pasu dokler nisem bil 200 metrov stran od tega debila na prehitevalnem, dal sem levi žmigavec, pogledal v vzratno ogledalo, nato v stransko ogledali in nato čez ramo v mrtvi kot. Po ugotovitvi da tam ni bilo nobenega sem zapeljal na prehitevalni pas. .....
Japajade.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dovolj je, da se to naredi le enkrat. Zraven pa medijski pomp ene 2 dni, skupaj z intervjuji ''debilkotov'' in čez cel ekran napisano kaznijo, katero so fasali.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej ni fizične variante za kaj takega. Lahko na PM če zelis vec ampak slovenska policija je tako podhranjena da so to le pobozne zelje
Ce sem prav razumel debatiramo o treznih. In ce bi na ene vplivalo se pac zadeva ponovi parkrat. Kaksna je sploh kazen za to?Citat:
Uporabnik stein pravi:
Japajade.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pijanko vidi kazen na svojem računu, pa bo naslednji mesec spet pijan vozil.
Na ene bi to vplivalo, na druge pa ne.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
1. vozil sem se po voznem pasu dokler nisem bil 200 metrov stran od tega debila na prehitevalnem, dal sem levi žmigavec, pogledal v vzratno ogledalo, nato v stransko ogledali in nato čez ramo v mrtvi kot. Po ugotovitvi da tam ni bilo nobenega sem zapeljal na prehitevalni pas. .....
Torej ..., natančno tako kot sem prej povedal tudi sedaj trdiš; čeprav si imel povsem prazen desni pas, si se premaknil na levega in namerno težil človeku pred teboj, očitno samo zato, da nekaj dokažeš.
In zakaj se nisi še naprej peljal po desnem pasu ? Ti lastni ego ni dal miru?
Citat:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Torej ..., natančno tako kot sem prej povedal tudi sedaj trdiš; čeprav si imel povsem prazen desni pas, si se premaknil na levega in namerno težil človeku pred teboj, očitno samo zato, da nekaj dokažeš.
In zakaj se nisi še naprej peljal po desnem pasu ? Ti lastni ego ni dal miru?
Model a ti veš da je prehitevanje po desni prepovedano? aja pozabu sm da si 15 let star