bedaki na cesti

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Pa zakaj Vlada že 1x ne uzakoni vsakih 5 ali 10 let OBVEZNO preverjanje znanja?

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa zakaj Vlada že 1x ne uzakoni vsakih 5 ali 10 let OBVEZNO preverjanje znanja?

Kot je že rekel jolko. Če so se kupovali izpiti, a misliš, da se nebi kupovala ta potrdila
evil.gif

Pa tudi ene I.D.I.O.T.E lahko daš na 100 preverjanj pa, ko bo sedel za volan sam ali brez inštruktorja, bo še vedno vozil tako kot zna po svoje
cool-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Včerišnjo sranje pri izvozu/uvozu Domžale via LJ.... škoda vseh besed, pelu sm se via Cele in smo se mogl ustavlat kr je folk mogu obvezno pogledat kaj se dogaja na drugi stran AC-ja, da ja ne bojo nč zamudil in posledično so se zastoji delal še tam kjer ni bilo nesreče... pacienti prve klase...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Včerišnjo sranje pri izvozu/uvozu Domžale via LJ.... škoda vseh besed, pelu sm se via Cele in smo se mogl ustavlat kr je folk mogu obvezno pogledat kaj se dogaja na drugi stran AC-ja, da ja ne bojo nč zamudil in posledično so se zastoji delal še tam kjer ni bilo nesreče... pacienti prve klase...

Ne vem zakaj ne morejo že enkrat zrihtat enega velikega platna in dati tisto platno pred nesrečo al karkoli že delajo....pa naj gledajo belo platno...se bodo hitro naveličali...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.998
113
pri taščici
Sem šel mimo ob pol šestih. Očitno je bilo križišče na uvozu na AC dobro zabasano, da je da je bila na izvozu iz AC (iz lj, iz štajerske je itak vse stalo)taka kolona.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.998
113
pri taščici
Že trikotnike, policaje, gasilce reševalce, vleke itd je težko postaviti ob bok nesreče, da bi se še s platnom zapirali?
Sicer podpiram idejo, vendar se bojim da ni prostora.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kaj vse ne doživiš v enem dnevu.
aplauz.gif

Zmagovalec na AC. Vidi se nažalost slabo. Glejte prednja dva avtomobila. Ko se črni avtomobil umakne rdečemu. Rdeči ga prehiti (očitno je črni avtombil preveč časa zadrževal za sabo rdečega) zavije desno pred njega in po zavori. Črni se umakne ponovno na vozni pas ( se ne vidi na posnetku) rdeči pa mu zapira pot. Na koncu pristaneta na voznem pasu in črni naredi varnostno razdaljo. Rdeči se je potem še naprej limal ljudem na rit.

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Na parkirišču med Brilejevo in Pečnikovo že nekaj časa stoji avtodom. Nič hudega, če ne bi s svojo velikostjo zakrival pogled na cesto tistim, ki so parkirani zraven njega in hočejo odpeljat s parkirišča. Torej poslednično zavzema 5-6 parkirnih mest, če se hočeš varno odparkirati.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Takega "policaja" sem tudi jaz videl zadnjič na S Lj. obvoznici... En obrtnik se je priključil na obvoznico in se postavil na prehitevalni pas (njegova hitrost je bila OK). Ravno takrat je za njim (prehitro) pripeljal en VW Touran in je mal mogu mal pobremzat. Valda se je nalimu unmu spredi na rit in mu na polno blendu, dokler se mu ni obrtnik umaknil (pač toliko, da je prehitel nekaj počasnejših vozil). Potem je Touran zavil pred obrtnika in na močno zabremzal (milimter manjkalo do nesreče). Potem je pa obrtnik pospešil in se postavil vzporedno s Touranom (tokrat obrtnik na prehitevalnem, VW na voznem pasu). Nekaj sekund sta se tako peljala, nato pa je VW sunkovito zavil na izvoz in "izginil" (imel je KR registracijo, odpeljal se je ven en izhod pred izvozom za Kranj, nato pa sem ga videl čez ca 15 minut na avtocesti za Kranj). Torej, vprašanje, kaj sta mela na koncu
smile-1.gif

2 stvari, ki mi greta izredno na živce (in vedno bolj pogosto ju opažam):
- folk, ko vidi tablo na avtocesti z napisom radar (oz. video nadzor ali nekaj podobnega) upočasni iz 130 km/h+ na ca 110 km/h (ali manj)...zakaj?
- folk, ki tik pred svojim izvozom prehiteva, nato pa skoči pred tebe in začne bremzati na voznem pasu. Včeraj me je celo en začel prehitevati, nato pa na polovici začel upočasnjevati in riniti desno, da sem moral jaz zabremzati...jao jao

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
A je luna mogoče te dni, ker to je noro kaj špila nekaterim na cesti ali imam pa zgolj to srečo, da sem naletel na neke posebneže? Od špilanja policaja na AC, izsiljevanja, naknadno bremzanje brez potrebe, vožnja pod omejitvijo oz. na meji dovoljene polovične hitrosti.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Kamero v avto in avtomatični upload na policija.si
evil.gif

Pa provizijo zahtevat.
wink-1.gif
Potem bi še manj delali,pa več zaslužili.
Če mi policija kupi kamero,ni problem.
Da maš kamero v avtu,ni boljše komedije na koncu dneva.
hysterical-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Mimogrede: v Marburgu so nedavno kup sprememb prometnih pravil naredili (nove enosmerne, dvosmerne, omejitve itd...)
Brez napovedi.