bedaki na cesti

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
En od včeraj. TA je imel pa res težave z razvrščanjem, pa tudi čez črtkano črto mu ni uspelo pasu zamenjati.
bonk.gif

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Vaša mnenja?
Če taksi voznik ima stranko v avtu, in po 50ih metrov vožnje na desni strani vidi
Modela na pločniku kako z dvignjenimi rokami maha, zraven je imel še ženo in otroka.
Voznik taksija ni imel namen da se ustavi, hitrost je bila okoli 30km/h, ko je model ugotovil da taksist
Ne bo stal je stopil na cesto in še naprej mahal, voznik se je izmikal v levo in peljal mimo, na kar je pešec z roko udaril po desnem vzvratnem ogledalu da ga je razbil, nato je nadaljeval pot čez cesto in ne da bi se ustavil. Da še dodam da je tukaj bil prehod za pešce in da je pešec bil pijan. Sklep: Voznik izsilil pešca na prehodu za pešce.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Jaz sem zadnjič naletel na enega pacienta v Tomačevem. V krožišču se je na levem pasu za izvoz Stožice/center ustavil in rikverciral nazaj v krožišče. Saj ne, da je čez par sto metrov spet krožišče, pa bi lahko tam "obrnil."

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Za situacijo v Melju (za neMBčane - 2.video) moraš iz smeri Kangooja zaradi ograje res zlesti precej globoko v križišče, da vidiš promet iz leve, a vseeno bi lahko mojster počakal, ali bolj odločno speljal.

Za prvi video iz Sv.Trojice pa lahko za vse avte iz tistega dovoza pričakuješ, da bo njihova vsebina vsaj malo pod gasom.
evil.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.239
1.397
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ce si mel koga zadej, te je sigurno klel....Kr ustavljat se sred krizisca....
bonk.gif

Torej bi se po tvojem moral zaleteti v kanguja ?

Po moje bi js na tvojem mestu izpit vrnil.

Mogoče bi moral ti vrniti izpit da mi tako jemlješ prednost v križišču.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
V bistvu je bil voznik eko, pa še matematiko obvlada. Ve, da je ena stranica trikotnika krajša kot vsota dveh in da krajša pot prišpara gorivo. Skratka, zelo osveščen državljan.
bonk.gif