Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
In ko smo že v temi Bedaki na cesti, bom poskusil opisati četrtkov dogodek.
S službenim kombijem sem se s stranske ceste želel vključiti v promet. Zavijal sem levo, ampak ker je bila na tistem pasu stoječa kolona, sem čakal, da se premakne. Na srečo pa me je rešila voznica, ki je ustavila precej prej, vsaj 15m in mi s tem jasno dala vedeti, da me bo spustila v kolono. Ker pa se v promet nisem mogel vklučiti zaradi stoječe kolone in ker bi s kombijem zaprl drugi vozni pas, sem čakal na dovozu, da se sprosti. Kljun kombija je gledal malo na cesto, da bi videl v levo. Takrat je z leve pridivjal avto in se skoraj zaletel v mene. Tip je začel vpiti in mahati z rokami, naj se umaknem s ceste!? Prostora pa je imel ogromno, saj sta bila oba pasova popolnoma prazna vsaj v dolžini 20-30m. Nekajkrat je z avtom "poskočil" in z bokom skoraj podrsal v moj odbijač. Tudi če bi se hotel umakniti nazaj, bi bilo to zelo tvegano, saj če bi spustil ročno, bi avto sigurno vsaj kakšen cm šel naprej in bi zadel njegov avto. Tip je pa kar vpil, da bo poklical policijo in mahal, naj se umaknem. Potem je skočil iz avta in se napotil proti meni, sem bil že pripravljen na batine.
Med tem časom mi je zazvonil službeni gsm, on pa je izgleda mislil, da kličem policijo in se je umaknil nazaj v svoj avto in nadaljeval s svojo predstavo. Potem sem sam stopil iz avta, da sem pogledal, koliko je razdalja do njegovega avta, bila je 2-3 mm.... Med tem časom je do mene pristopila lastnica bližnje trgovine in povprašala, kaj se dogaja. Ko je tip zagledal njo, se je na brzino odpeljal.
Folku dogaja, ni kej!