bedaki na cesti

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
467716-post_slo.gif

Tudi če nekomu nekaj 100 x poveš in pokažeš, bo še kar svoje trobil...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
pa dobr, to se dogaja...jaz sem tako že (parkrat avtomatsko) vklopil smernik ko sem bil na glavni cesti in zavil desno (še naprej po glavni cesti), če bi šel pa naravnost, bi šel pa na stransko cesto....
grin1.gif

In v čem je tukaj problem? Upam, da to počneš redno, da vklopiš smernik, ko zavijaš desno.

vklapljam, vklapljam, brez skrbi. se mi zdi nakazovanje smeri dokaj pomembna reč, če nisem ravno sam na cesti. tisto zgoraj je pa situacija v točno določenem križišču, kjer smernik res ni potreben, če ostajaš na glavni cesti. pač ena lokalna scena.

Hehe obstajajo "lokalne" scene kjer si bolj sumljiv če daš žmigovc kot pa če ga ne daš
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sva ga žgala z dedom 40-60, je bil primoran delat neke čudne linije, da je zdelal ovinke.
smile-1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/4wKwDIB4_FA&feature&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/4wKwDIB4_FA&feature&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Sredinar - vozi po sredini da se ima desno kam umakniti....
uf-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Če je drugi naredil prekršek se mu pač prilagodiš. OK, razumem da imaš slab dan in si ravno tečen za popyzdit, ampak da to pol še naokoli kažeš. A če ti en čez polno v škarje prileti ti ne bremzaš in se ne umikaš ker je itak on v prekršku?

Sicer pa, moja stara mama ima tudi že 60 let izpit in nobenega karambola. Na leto naredi 1.500 km, nikoli hitreje kot 90. In se rada pohvali s tem.

Pogledaš levo...nikjer nikogar......pogledaš desno.....nikjer nikogar.....spelješ in bum.....Tebi nadjunaku se seveda kaj takega niti slučajno ne more zgodit. Če se pa zgodi nekomu drugemu se pa seveda izključno iz objestnosti oziroma ker je bebec. Zaletavajo se itak vsi nalašč oziroma ker so slabi vozniki.

Jaz sem razmeroma dosti na cesti ... In se tudi prilagajam prometu... ampak nevem kaj je narobe, ce sem in tja kaksen posnetek objavim
confused-1.gif
... Takih in podobnih nestrpnezev je na cesti veliko prevec ...

Na tak nacin, ker so ljudje "tiho", se potem dogajajo tudi druge "svinjarije" ...

In ne... nisem med tistimi, ki nikli ne naredi napake... in tudi priznati znam, ce jo naredim...

Kot kaze pa je bolje biti tiho... in zamizati, ko vidis kaj, za kar menis, da ni prav ... Tako bodo tajkuni se lazje delali tako, kot delajo... politiki se naprej delali to, kar dobro znajo ... in na cesti bo vedno vecji masaker...

Ja saj se vidi da si svoje ravnanje prilagodil toliko, da prekrškar ni naredu pizdarije. Torej si bil pozoren, vozil defenzivno, prilagojeno in vzorno. Kaj pa na Alterju iz tega rata pa vidiš
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
aja če mu nebi vzeli se pa to nebi zgodilo?
stupid-1.gif
Tega pa za ta primer ne moreva vedet. Kaj pa če je ravno bežal pred policijo, zaradi kazni, ki bi jo dobil zaradi vožnje brez izpita?

Se dogajajo nesreče, (tudi s smrtnimi izidi), ki so neposredna posledica tega, da so nekomu vzeli izpit.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
očitno so kazni premile in se nekaterim j*** zanje in se vozijo brez izpita
torej namesto odvzema izpita dajmo te ljudi zapreti za čas odvzema

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
aja če mu nebi vzeli se pa to nebi zgodilo?
stupid-1.gif
Tega pa za ta primer ne moreva vedet. Kaj pa če je ravno bežal pred policijo, zaradi kazni, ki bi jo dobil zaradi vožnje brez izpita?

Se dogajajo nesreče, (tudi s smrtnimi izidi), ki so neposredna posledica tega, da so nekomu vzeli izpit.

jp, in iz istega razloga se je tudi napil, saj trezen nikoli nebi upal brez izpita sesti v avto. Represivna zakonodaja, je kriva da je prestrašen revež z avtom ubil tiste ljudi.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:

Točno tko. Bedake in objestneže boš s ceste spravil samo, če ji boš zaprl. Talanje plačinih nalogov pač ne prinese učinka. Tle mislim o tistih, ki ponavljajo prekrške.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Citat:

Točno tko. Bedake in objestneže boš s ceste spravil samo, če ji boš zaprl. Talanje plačinih nalogov pač ne prinese učinka. Tle mislim o tistih, ki ponavljajo prekrške.
Ja . Vse kršitelje prometnih prekrškov bi bilo treba zapret. Brez izjem.

Največ se jih pobije zaradi neprilagojene hitrosti.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Samo odvzem vozniškega dovoljenja očitno ni preprečil te nesreče v Moskvi. Imaš kak boljši predlog, s katerim bi zagotovil, da se ta nesreča ne bi zgodila?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Samo odvzem vozniškega dovoljenja očitno ni preprečil te nesreče v Moskvi. Imaš kak boljši predlog, s katerim bi zagotovil, da se ta nesreča ne bi zgodila?
Sem ti odgovoril ravno post nad tvojim.

Vse kršitelje prometnih predpisov zapret. Brez izjeme.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Citat:

Ja . Vse kršitelje prometnih prekrškov bi bilo treba zapret. Brez izjem.

Največ se jih pobije zaradi neprilagojene hitrosti.
pa še tebe zdraven, ker si nekam sumljiv in obstaja velika vrjetnost, da boš povzrolčil prometno nesrečo
bonk.gif

očitno odvzem za nekatere res ni dovolj, pač nekateri ne razumejo, da ne smejo voziti pijani