bedaki na cesti

gr69

Guru
15. dec 2009
11.644
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Od dveh petelinih, ki si ga na cesti merita? Ali o tem, da oni v manjšem nima jajc se pred velikega postaviti? Ali da veliki snema in objavlja?

Ali o tem, da se problem izvoza na Brezovico rešuje predolgo?

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.371
113
Pa ja, to so teorije, kaj bi če bi. Tu se pa lepo vidi namen namerne povzročitve prometne nesreče, pa še 20 sekund posnetka je izrezal, da je skril lastne debilizme. Če bi tretja oseba posnela in dala na internet, bi rekel da je modri dinamik kriv. Ker pa je tovornjakar sam posnel, izrezal svoje prepotentne debilizme, vsega pa vseeno ni mogel prekriti, mi je jasen znak, kdo je bil tukaj bedak, ki špila lokalnega šerifa.
Zakon je na strani kamionarja. Tonaza tudi. Kdo je serifoval in kdo ne mi je vseeno. Fakt pa je da kdorkoli “skace” pred kamione svojega zivljenja ne ceni prav prevec

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.606
113
Marlbor
Zakon je na strani kamionarja. Tonaza tudi. Kdo je serifoval in kdo ne mi je vseeno. Fakt pa je da kdorkoli “skace” pred kamione svojega zivljenja ne ceni prav prevec
Zakon je na strani kamionarja zgolj v delu, ki se nanaša na prednost. Zato pa modri ni hotel iti na silo in je raje naredil prekršek brez materialne škode. Tovornjakar je na podlagi svoje prednosti želel namerno povzročiti prometno nesrečo. Če bi prišlo do trka in bi tovornjakar na zavarovalnici pokazal ta posnetek, bi mu lepo naprtili krivdo za povzročitev nesreče in izgubo zavarovalnih pravic.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.606
113
Marlbor
Reakcija vsakega mentalno normalnega voznika, sploh pa poklicnega voznika je, da če ti kdo vzame prednost - poskušaš preprečiti prometno nesrečo. Ne pa da stisneš po gasu in se želiš namerno zaleteti.Ker imaš pač to pravico na podlagi prednosti.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.553
1.729
113
Niti ni v križišču še enkrat izsilil prednosti kjer bi spet lahko prišlo do nesreče. Ker pač norca na nasportnem pasu ne pričakuješ. Kot da čisto drug posnetek gledamo.

Ampak sedaj že priznaš da je imel kamion prednost. Ko sem ti to prvič napisal, si mi samo prst dol stisnil. Pa nobeden tu kamionarja ne zagovarja, ja ne bi rabil iti na silo. Ampak bedak je pa avto.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.371
113
Zakon je na strani kamionarja zgolj v delu, ki se nanaša na prednost. Zato pa modri ni hotel iti na silo in je raje naredil prekršek brez materialne škode. Tovornjakar je na podlagi svoje prednosti želel namerno povzročiti prometno nesrečo. Če bi prišlo do trka in bi tovornjakar na zavarovalnici pokazal ta posnetek, bi mu lepo naprtili krivdo za povzročitev nesreče in izgubo zavarovalnih pravic.
Saj ta del je edini relevanten. Ce modri ne bi hotel iti na silo bi lepo pocakal da se kamion poravna pred njim in nato speljal. Vse ostalo je precej neuspesen poskus zagovora voznika avtomobila. Ki se je v zelji da ne bi sel na silo nato kar po kontra strani zapeljal.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jest5