bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
ksz

Ne vem kam bi drugam dal - hodi po napačni strani GLAVNE ceste!

Ti dve pa kar prosto po prešernu. Zebra, kaj je to?
grin1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Nimate vsi vi pojma.Takole se dela pred semaforjem:
-čakaš na usterno barvo luči na semaforju,
-ko je le-ta, se prerpičaš o varni vožnji skozi križičšče. Se pravi, da je prazno,
-začneš postopek speljevanja.Pri tem paziš, da s prevelikimi vrtjaji ne škodoješ motorju tvojaga avta, in sluhu pešcev, ki čakajo pred prehodom za pešce.Kolikor se da umirjeno počasi.
O si uspešno izvedel premik na dtugo stran križišča si lahko čestitaš, da sta za tabo ,v opisanem tempu uspela križišče prevoziti še dva.
LP
467716-post_slo.gif

večina živčnih prepotentnežev se tega ne zaveda, ker so praktično prirasli v avto in mislijo, da so najmočnejši

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Nimate vsi vi pojma.Takole se dela pred semaforjem:
-čakaš na usterno barvo luči na semaforju,
-ko je le-ta, se prerpičaš o varni vožnji skozi križičšče. Se pravi, da je prazno,
-začneš postopek speljevanja.Pri tem paziš, da s prevelikimi vrtjaji ne škodoješ motorju tvojaga avta, in sluhu pešcev, ki čakajo pred prehodom za pešce.Kolikor se da umirjeno počasi.
O si uspešno izvedel premik na dtugo stran križišča si lahko čestitaš, da sta za tabo ,v opisanem tempu uspela križišče prevoziti še dva.
LP
467716-post_slo.gif

večina živčnih prepotentnežev se tega ne zaveda, ker so praktično prirasli v avto in mislijo, da so najmočnejši
Kje si bil, ko so pamet delili?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Tole vidis samo v balkanu in nasi kmecki sloveniji. V rdeco, sej bo ze pocakal na drugi strani. Zadnjic sem sedmim zaprl pot in potem so vsi sli rikverc. Mene se najbrz niso ustrasili ampak mi je pomagal kamion za mano
hysterical-1.gif

Mislim kaksno govedo moras biti za tele manevre.
crazy1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.135
113
No ni trikrat za rečt da so zašuštrali zastavičarji oz. "gradbinci", taka kolona ni nastala kar tako razen če je bilo konc šihta. Precej možno je da se je nabirala več intervalov ker je pač nekdo s kopačem ravno delal manevre.

Druga opcija je da so zatajili semaforji, tu v mojem kraju so 1 leto pacal cesto pa vsak mesec je semafor padel iz synca (in je bilo tako cel teden).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.135
113
Seveda ker so očitno časovno nastavljeni, ker očitno radijska zveza ali kabel (kar se ponavadi uporablja za 100% krmiljenje) ni delovalo.

Očitno so PICi v HW semaforja drugače tempirali clock (zanič oscilatorji?!) in je prihajalo do tega redno!
zmaga.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Tole vidis samo v balkanu in nasi kmecki sloveniji. V rdeco, sej bo ze pocakal na drugi strani. Zadnjic sem sedmim zaprl pot in potem so vsi sli rikverc. Mene se najbrz niso ustrasili ampak mi je pomagal kamion za mano
hysterical-1.gif

Mislim kaksno govedo moras biti za tele manevre.
crazy1.gif

Par let nazaj na hrvaškem, smo čez takle semafor čakali pri zeleni, speljali pa pri rdeči.
confused-1.gif