bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.290
113
nekaj v temu smislu ja...v takih primerih, kot si ga ti prilepil (torej je stranka cesta vseeno kar velika) pa se seveda vklopi smernik..... v mojem primeru pa ni ravno kolovoz, je pa res STRANSKA cesta, z veliiiko manj prometa. to z orto barom je tudi v redu primer, ni narobe če vklopiš desni smernik (mislim je pravilno a kazni ne boš dobil, če ga ne vklopiš), ampak je to tam vseeno za moje pojme dokaj nepotrebno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Najbolj enostavno, če je križanje dveh ali več cest, vklopiš blinker. Košta nič, boli tudi ne, ostalim zna pa pomagat, da vejo, kaj zganjaš. To ti mora priti v kri, bolje ga dat tam, kjer ni treba, kot ne dat tam, kjer je nujno.

Seveda, če smernik prižgeš takrat, ko je to treba, ne pa šele takrat, ko dejanje že vršiš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zajeto iz videa, ni bil na nujni vožnji.

screenshot1187.jpg

screenshot1188.jpg

screenshot1189.jpg

screenshot1190.jpg

screenshot1191.jpg

screenshot1192.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepa je cesta ob Dravi, a SinGapurci me presenečajo iz dneva v dan
smile-1.gif
tudi ko pridejo v naš Štajerski konec.

p.s.
nisem te srečal
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Se približujem krožišču, tam tri vozila. Si mislim, ko jaz do tja pridem, bodo že mimo, bomo lepo vsi tekoče zvozili.

Assumption is the mother of all ...

Mojstri seveda namesto tega pri mojem uvozu (mene še ni bilo blizu) zabremzajo, potem prav vsak(!) zapelje čez robnik na sosednji pas. Njihov je bil prost. Na naslednjem izvozu so zapustili krožišče.
Aja, to so z zunanjega pasa na notranjega zavili.

Sem se pred meseci govoril z nekom, ki baje to počne in njegova razlaga je bile: Tam moraš čez it...
Zakaj, ni povedal.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sem se pred meseci govoril z nekom, ki baje to počne in njegova razlaga je bile: Tam moraš čez it...
Zakaj, ni povedal.
Logično, kako pa drugače prideš iz zunanjega pasu na notranjega... če je pa glup robnik tam. :p

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lepa je cesta ob Dravi, a SinGapurci me presenečajo iz dneva v dan
smile-1.gif
tudi ko pridejo v naš Štajerski konec.

p.s.
nisem te srečal
smile-1.gif
Sem doma še kar nekaj kilometrov naprej po tej cesti v smeri metropole... Pa na cesti ne delam kozlarij.
Bedakov na cestah je pa na tem koncu kar precej, bi imel exHair kar precej posnetega materiala.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Snecer.. a to je bilo pri mostu za Lovrenc? Ti bom že dal SinGapurce... A je težko napisati SlovenskiGospodje, SlovenskiGraščaki (grad v grbu he-he..). Sem pa včeraj pozno zvečer, ko sem se vračal s Faaka, bil prijetno presenečen. Pri Miklavtz hofu dohitim skupino štirih sportakov (registracije 2x CE, LJ in MB) in smo lepo peljali proti domu. Nič preko omejitve, verjetno je tema igrala malo vloge. Potem pa en bizgec na sportaku skoraj po ušesu mimo nas, ovnek niti podnevi ni pregleden, v temi pa itak ni šans, da vidič na levo in desno stran. Aja, tam je nevarnost divjadi. Kako že pravijo... LOUD PIPES SAVE LIFES...?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, motofrik, tam pred mostom je to bilo
smile-1.gif

Pa ti na isti relaciji pokažem še trojico skuteristov, kako so harali.

screenshot1185.jpg
vožnja v skupini

screenshot1184.jpg
lov za skupino

screenshot1183.jpg
pred mostom pri Bresternici

screenshot1182.jpg
milina

screenshot1181.jpg
na mostu (omejitev 60, polna črta)
Res, da nič ekstremno nevarnega, vendar je kasneje dovolj možnost za prehitevanje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Video pa sem že zbrisal
smile-1.gif
včeraj je bil zaradi Faaker Seeja idealen dan za "snemanje", slučajno sem imel tudi opravek v tistih krajih (no pri Radljah je končno obvoznica že skoraj fertig).

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Prvo, da ne bos mislil, da odobravam norenje in pizdarije po cestah. Ampak tole pa za moje pojme res ni bilo nic takega, kaj sele za v temo "bedaki na cesti". Povsod pregledno, nobenih nevarnih odcepov + z motorjem cel manever prehitevanja traja bistveno manj kot v avtu. Ja, ni po predpisih, samo realno gledano, ne kaj pretirano nevarno pocetje. Hocem reci, tricetrt vseh voznikov na cesti (mobiteli, nezbranost in se sto drugih motecih elementov) je bolj nevarnih kot tehle par "norcev".

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem v komentarju pod zadnjo fotko smiselno enako zapisal.

Po drugi strani pa gre v bistvu za šokantno zadevo in sicer razmišljanje motoristov. Ko sedejo nekateri na motor, kot da so prišli v drug svet, kot da so sami na cesti in da se jim ne vem kam mudi.

Gornji trije počnejo prav navedeno, so domačini, ki cesto zelo dobro poznajo in vedo, da je za mostom, za hribom mogoče legalno prehiteti in da tam ni omejitev.

Fora je, da ko takšen folk sede v avto pa je čisto drugačna vožnja in miselnost.