Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ti si popoln kandidat za poloznico zaradi stalne voznje po prehitevalnem pasu. Si kdaj razmisljal o tem?
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Zgoščen promet na AC kr-lj, hitrost cca 120kmh.
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Drugi del. Kako šestim uspe v jutranji prometni konici naletet en na drugega... tam je takrat zaradi gužve hitrost cca 40kmh...
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kok eni pretiravate joooj. Bi reku, da ste vi tisti k delate zgago na cesti....pa kao anglecki.
Hehe, pa mal dežja pa vse vozi pod omejitvijo... Sem se na Rudniku vključil na AC, pa grem na sredinski pas, pospešujem, že po par metrih vidim da vse kar zavija levo čez most proti Golovcu, vsi na prehitevalnem, tako potem nadaljujem po sredinskem in prehitevam kolono na levi, pred tunelom grem še bolj desno ker iz smeri Grosuplja ni nihče pripeljal in je blo prazno, pas pa gre itak skozi tunel, no v tunelu je bilo pa lepo prazno, pa sem končno lahko na prehitevalnega zapeljal
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz
Včeraj zvečer je na primorski AC proti LJ, na klancu za priključkom Postojna, en Italijan v Stilotu karavan sanjal po srednjem pasu s 70 km/h.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz
Včeraj zvečer je na primorski AC proti LJ, na klancu za priključkom Postojna, en Italijan v Stilotu karavan sanjal po srednjem pasu s 70 km/h.
Če si se mu približeval s predpisano hitrostjo, si lahko dovolj kmalu opazil, da mečka, dal levi žmigavec, ga prehitel in brez razburjanja odpeljal dalje. Če bi ga nasadil, bi bil itak ti kriv, a ni minimalna predpisana hitrost na voznem pasu 50 km/h (nisem prepričan, da je res)?
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
.....
moje tri "dogodivščine" s cest.
Prvi del - ja, tisto na cesti je bil nekdo. Sem že hotel koga poklicat, pa sta mi sopotnici - domačinki - zatrdili, da je to tam stalnica... bonus track - mlada mamica in ločevanje odpadkov... če ne gre v prvo, pa probaš drugi koš...
Drugi del. Kako šestim uspe v jutranji prometni konici naletet en na drugega... tam je takrat zaradi gužve hitrost cca 40kmh...
No, pa še tretji del. Zgoščen promet na AC kr-lj, hitrost cca 120kmh. Iz Vodic uleti paket voznikov, ki kolektivno spregledajo vse kar je na njihovi levi. Že vključevanje na vozni pas je bilo rahlo vprašljivo, večina teh pa je nato takoj skočila še na prehitevalni pas, tako da so tisti, ki so že bili na njem morali zavirati. Čisto na koncu posnetka pa še en iz tega paketa, ki je poskusil zapeljati predme. Iskreno sprašujem - sem jaz bedak, ki ga nisem spustil predse ali on, ki je rinil na prehitevalni pas?
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Pa dobro to je pes, huje je ko kaj takega naredijo ljudje recimo ko se hočejo vključit iz stranske ulice. Ko si 500m stran te gleda in čaka, ko si 250m stran te gleda in čaka, ko si 100m stran te gleda, ko si 50m stran te gleda in še vedno čaka, ko si 10m stran od njega pa bedak pritisne na gas ti pa bo bremzi pa upaj da se ne ustaviš v retardovih vratih
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Če kdo pozna lastnika tega ščeneta mu povejte, da ma samomorilska nagnenja in naj ga ma na povodcu. Da ne bo lastnik ob €, ko bo ščenetu mogoče dejanje kdaj ratalo.
Dogajanje kmalu iz magistralne ceste na Lavričevi cesti.
Citat:
Pa dobro to je pes, huje je ko kaj takega naredijo ljudje recimo ko se hočejo vključit iz stranske ulice. Ko si 500m stran te gleda in čaka, ko si 250m stran te gleda in čaka, ko si 100m stran te gleda, ko si 50m stran te gleda in še vedno čaka, ko si 10m stran od njega pa bedak pritisne na gas ti pa bo bremzi pa upaj da se ne ustaviš v retardovih vratih
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Če kdo pozna lastnika tega ščeneta mu povejte, da ma samomorilska nagnenja in naj ga ma na povodcu. Da ne bo lastnik ob €, ko bo ščenetu mogoče dejanje kdaj ratalo.
Če vidiš ob cesti žival(pes , srna, ....) ali otroka mislim, da je vsem bolj ali manj jasno kaj je za storiti.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Sej ljudje smo se razvili pa iz živali. Nagon je nagon. Dosti heca. Hočem reči, da če bo tak pes naredil nekje štalo (čeprav težko verjetno po njegovi velikost in teži) bo najebal lastnik tega psa. Če je še tako no, vsaj pred leti je bilo. Opozorilo najbrž ni odveč.Sicer mi je pa ravno za tega ščeneta, pa sem vseeno ustavil.
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Če vidiš ob cesti žival(pes , srna, ....) ali otroka mislim, da je vsem bolj ali manj jasno kaj je za storiti.
Najbrž da je vsem bolj ali manj jasno.
Haha, kar 20 min so ga lovili iz Jesenic do Lipc (3km). V tem času peš pridešCitat:
Uporabnik Jado pravi:
http://slo-kronika.si/novice/motorist-vratolomno-vozil-in-bezal-pred-policisti-a-zaman/
upam da je dobil še par poučnih v sobi