bedaki na cesti

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ne vidim nič posebnega, razen tvoje hitre vožnje in prehitevanja čez polno črto!!!
10.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Js sm lihkar enmu blendu na avtocesti in se je ocitno kar ujezil, ker je z dolgimi zasibal za menoj....res majo eni nizek prag tolerance.
evil.gif

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Zanč sem skoraj dobil napad road rage-a, ko mi je ena babnica začela po prihodu z izvoza AC na "normalni" cesti divje blendat.
Sem domačin in se stalno furam po isti poti tko, da ni šans, da sem fural počas al nevarno. Opazil sem da se ji je blazn mudil v ZVD

Če bi jo dobil takrat, bi ji razčesnu gobec.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Model, ti imaš resen kompleks! Če je kdo "bedak " na teh posnetkih si ti.....

- navkljub avtomobilu ob cesti, ga ti šibaš naprej brez da bi zmanjšal hitrost ( pa čeprav si peljal 30 km/h )
- prehitevanje čez polno črto !
- zalimal se pred teboj vozniku na rit ( ne vem, kaj si hotel s tem pokazat, da si hitrejši - neumnejši )
- zadnji del...in kaj je narobe, če je malo "zaspal" pri speljevanju....

Še enkrat, zaradi takih smo slovenci v očeh turistov slabi vozniki !

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/pHu3X53Ud_o&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

- navkljub avtomobilu ob cesti, ga ti šibaš naprej brez da bi zmanjšal hitrost ( pa čeprav si peljal 30 km/h )
- zalimal se pred teboj vozniku na rit ( ne vem, kaj si hotel s tem pokazat, da si hitrejši - neumnejši )

Še enkrat, zaradi takih smo slovenci v očeh turistov slabi vozniki !

bravo. to je to.
definitivno imamo eno najslabših kultur voženj.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne vidim nič posebnega, razen tvoje hitre vožnje in
Res ni nič posebnega. Sem dal le 4 dogodke pa še pri teh se ne gre za življenje, se strinjam. Je pa zanimivo z vidika, da sem v slabih 25-30km in 25min vožnje doživel vse iz strani sanjanja makaronarjev po cesti. Ja hitro je hitro prehitro.
smile-1.gif
Koliko pod omejitvijo se pa rabim vozit, da bi bilo recimo zate OK? 10%, 20%, mogoče 40%, ali je najbolje da se vozimo kar s polovično dovoljene?

Citat:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

Torej, vsakič, ko se peljem mimo kokoš, ko pustijo avto kakor se jim zaljubi je treba zmanjšat hitrost. Da se razumeva. Če bi se peljel 50 rabim zmanjšat? Pri 30 kot praviš, tudi rabim zmanjšat. A če bi se premikal po polžje, bi tudi rabil zmanjšat? Tudi ob predpostavki, da jaz vidim naprej in se mi nekak ne zdi smiselno zmanjšat že tako majhno hitrost? Avtomobila ni bilo nasproti, en pešec se sprehaja izven ceste in to je bilo to.

Citat:
Nažalost nič od tega.
wink-1.gif
Že celotno ravnino sem študiral a mi bo zneslo če bi ga zakruzil do njega z 80 in lepo prehitel. Na koncu sem se skeksal. Da bi naredil odločno se mi pa ni dalo tratit bencina. Na koncu sem se le odločil, da ne bom prehitel in, ker mi je škoda ploščic, sem se približal avtu (kar res ni prav, mam grdo razvado) in potem naredil varnostno razdaljo (kot vedno). Pa še obenem sem mu dal vedet, da model, ne se mi vozit 50km/h v 3pm, ker ste ovire na cest in vas vsak prehiteva. Potem pa lahko pride do sranja. To si uspel videt? 3. po vrsti.

Citat:
Za ljubljančane to najbrž ne bo malo. Sej so že vsi speljali, un še kar bere revijo v avtu. Ja, nekaj je bral.
grin1.gif
Oz, da ne boj več trobili po križiščih, ker sedaj se pač ve, da nekateri delajo vse možno v avtu in jih je treba spoštovat in nič trobit, da ga slučajno ne zmotiš pri pomembnem opravilu med vožnjo, čakanjem v križišču, whatever, ...

Citat:

Citat:
Uporabnik zabar pravi:
prehitevanja čez polno črto!!!
10.gif

Tukaj se pa strinjam z vama. Meni osebno je bilo pač dovolj prostora, da sem lahko z nezmanjšano hitrostjo, vratolomnih 80, šel mimo. Nisem nič izgubil na času in bencinu.
cool-1.gif

"Sarkazem on"
Se pa strinjam z vama. Naslednjič bom izbral prekinjeno črto, da bom prehitevanje naredil še bolj varno
wink-1.gif
"Sarkazem off" Drugi del posnetka.

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa še prav maš. Tokrat pač ni šlo, ko sem jih že videl spredaj. Sem pa dobil še eno šolo več, da če že, policajev se ne kliče. In ko bo spet hud primer, se bom spomnil tvojih stavkov in mirno odpeljal dalje.
wink-1.gif
No, in kaj je bilo s policaji? Ker me prav zanima...
Sicer pa, take loleke je fajn prijavit, ker lahko greš mimo, potem bo pa povzročil prometno z 10-imi smrtnimi. Ampak itak bi bila spet hitrost problem.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
a lohk poveš kaj je sploh fora da se voziš po cestah in vse to snemaš??
Iskreno, mene tudi mika, da bi si nabavil takšno kamero.
Ker na cesti vidiš svašta, ljudi, ki skrbijo za prometno varnost, pa nikjer. ExHair je omenil cepca, ki je bral revijo in zaspal pri speljevanju... Takšnih primerov je ohoho, pa ni nobenega policista v bližini, ki bi poskrbel tudi za takšne zadeve. Policija žal pozna samo radar in frulico, pa včasih napovedano gledajo varnostne pasove. Zdaj če ne gre drugače, se pa javno objavljajo junaštva in "junaštva" ter oslarije, ki jih folk počne na cestah. Fajn bi bilo, če bi se še vedno dala zraven tudi registerska oznaka vozila. Gugl vse najde, tudi take posnetke na jutubu...

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
In kaj boš s tem dosegel? Bo človek, ki zaspi pri semaforju, kaznovan?
sprasujem se.gif

Aja, btw., mene full zanima snemanje na cesti, ravno danes sem prvič poskusno snemal na cesti, ampak ne obetam si kaj preveč, razen mogoče kakšnega standardnega prekrška. ki jih delamo....

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Ja bejž bejž no, kar snemali bi, slej ko prej bo kakšen fasal tožbo! Sebe ne vidite? eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec. Prav zanima me kako bi frajer vozil na njemu nepoznanih koncih?

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec.
Delno se strinjam, ampak če je človek tam sposoben vozit zgolj 30 km/h potem bi mu morali že zdavnaj vzeti izpit. Namreč Keltika ni en sam ovinek, spodaj pa 1km prepada.... Čeprav za LJ in Italije izgleda kot da je...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja bejž bejž no, kar snemali bi, slej ko prej bo kakšen fasal tožbo! Sebe ne vidite? eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec. Prav zanima me kako bi frajer vozil na njemu nepoznanih koncih?
A te skrbi, da se boš znašel na jutubu?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
In kaj boš s tem dosegel? Bo človek, ki zaspi pri semaforju, kaznovan?
sprasujem se.gif

Pa zakaj je treba kaznovat? Pa če bi malo ljudi prevzgojili, recimo? Sistemik je rekel, da naše varuhe pravice zanima sam hitrost in frulica. Jaz verjamem, da oni ne delajo samo tega, ampak dajejo pa tak občutek. Sej vidiš kje se postavljajo. In veliko ljudi se strinja z mano, če ne kar v 99,9% kar sem jih srečal. Očitno sem med čudnimi ljudmi, ne vem. Ravno tako kot meni ni normalno, da se človek vozi na 90 omejitve 50 (to so bili vsi makaronarji srečani prejčni vikend), tako ni drugim to normalno. Veš kako poslušam bentenje, ko se dobi specijalec in kruza 40 po Zali. Pa se samo nasmehnem vsakemu.
smile-1.gif
In zakon je jasen. Če narediš kolono se umakni. Ampak je spet žalostno, ko se bo sedaj napisalo, da zato, da bomo lahko mi dirkal naprej. Ja no prov, pa dejmo potem dirkat po omejitvah če že tako radi uporabite besedo dirkat.

In jaz samo kažem, kaj se vse vozi po cestah. Dobiš pač počasi odgovor, zakaj je temu tako. In tisti kateri si zasluži kazen bom jaz že javil. Pa sem še to spoznal, da je brezveze. Tako bom pač bedake samo še objavljal. Specijalci se pa nej skrivajo naprej po grmovju.
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Prav zanima me kako bi frajer vozil na njemu nepoznanih koncih?
confused-1.gif

Sicer sem pa dal že veliko ponudb tukaj, pa se še nikoli ni nobeden javil.
wink-1.gif

Sej res žabar. Še tukaj mi odgovori, da vem za drugič, koliko % pod omejitvijo je normalno?
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ne vidim nič posebnega, razen tvoje hitre vožnje in
Res ni nič posebnega. Sem dal le 4 dogodke pa še pri teh se ne gre za življenje, se strinjam. Je pa zanimivo z vidika, da sem v slabih 25-30km in 25min vožnje doživel vse iz strani sanjanja makaronarjev po cesti. Ja hitro je hitro prehitro.
smile-1.gif
Koliko pod omejitvijo se pa rabim vozit, da bi bilo recimo zate OK? 10%, 20%, mogoče 40%, ali je najbolje da se vozimo kar s polovično dovoljene?

Sam vem koliko sem se vozil, makaronarji pa tudi vem koliko so čaral in me tvoji stavki res begajo. Namreč, po omejitvah je pa ja OK vozit al ne? No, včasih je tudi to sfaljeno, se strinjam, Nekje raje peljem 35, čeprav mi je dovoljeno 50. Ma tukaj govorimo o ravnini, lepa cesta, široka,
confused-1.gif
Magistralna cesta kot magistralna cesta in take bi morale biti vse magistralne ceste.

Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
eXHair sam dela prekrške potem se pa hoduje nad drugimi, tam kjer se on vozi, po keltiki je še za domačina težko kaj šele za človeka kater letno ali še manj pride na tisti konec.
Delno se strinjam, ampak če je človek tam sposoben vozit zgolj 30 km/h potem bi mu morali že zdavnaj vzeti izpit. Namreč Keltika ni en sam ovinek, spodaj pa 1km prepada.... Čeprav za LJ in Italije izgleda kot da je...

Nekako tako ja. Pa ko bi potem tale drek od mečkača vsaj malo sodeloval. Ma te gnoj začne še jebat v glavo, ko ga hočeš prehitet. Pa kaj je z enimi narobe? Bi ga v tistem trenutku potegnu z avtomobila in fuknu nekam.
grin1.gif

In ja, jaz nisem popolni voznik. Če mi kdo kdaj kaj pove, da delam narobe, o tej stvari premislim in jo poizkusim popravit.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa zakaj je treba kaznovat? Pa če bi malo ljudi prevzgojili, recimo? Sistemik je rekel, da naše varuhe pravice zanima sam hitrost in frulica....
Narobe se je izrazil. Naše varuhe reda zanima samo naš denar. Z radarjem in frulico pa najlažje pridejo do njega.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
"Passeggiata con la macchina" je pa ja nekaj normalnega za Taljane s polnimi trebuščki in malo nalite. Kako vas more kaj takega spraviti ob živce, to je kot sneg ali hud naliv, naravni pojav in treba se je prilagoditi razmeram na cestah. Enostavno ga postiš za sabo in pozabiš nanj, ne pa da pet strani napišeš o tem.

Mal strpnosti pa ne samo tako, da mora biti ves svet strpen do vas, biti mora obojestranska.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:

Kot sem že 1x omenil v odgovoru na tvoj post, da sem se mu tako zalimal je bila moja grda razvada. Sem mu pa tudi hotel namigniti, da človek, pa ne moreš tukaj po ravninah čarat 50. Ker to je skregano z vsem. Ampak jaz sem mu samo namignil in se mu nisem vsiljeval naprej. On pa meni vsiljuje njegovo mečkanje.

Bolj me pa zanima kaj meniš na tega avstrijca. Kaj mi je hotel pokazat? Ja najbrž, da nimam kaj prehitevat tam, pa smo se šli šerifa. Super, res.
zmaga.gif

Pa če se ti zdi, da sva pred tem kaj imela povej sedaj, da ti sendam še dogajanje prej. Ker se ti bo 100% porajalo vprašanje, da sem mu že prej delal pizdarije, da sem si zaslužil tole namerno zapiranje.
wink-1.gif
Namreč, ko dam 1x na net, celotno datoteko zbrišem.

nahrung002.gif