Prvi del je zanimivo zaradi tega, ker sem se spet spomnil stavkov o prekinjeni in neprekinjeni črti. Ga lepo kruzam in sem se spet nasmehnil, aha tukaj lahko prehitevam očitno. Cestarji menijo, da se vidi dovolj, potem pa enega prnese. Še dobro, da ni pojedel še dom na kolesih.
Tisti čičo v meganu je kruzal pomoje enih 30km/h, tisti ko je prehiteval si je pa mislil, da nasproti ne more nobeden pripeljati in je prehiteval na izi. Ko se prehiteva se naredi odločno in hitro. Čičo je nadaljeval svoj morilski tempo 30km/h. Je mogoče bilo kje v kroniki, da ga je kdo nabasal. Peljal, no ja, če je bila to vožnja, se je proti Planini. Ne vem zakaj se je treba voziti 30km/h, pa si rečem, OK je že en vzrok. Potem vklop vse 4 smernike, da te takoj opazimo.
Tale se pa lahko zahvali samo mojemu predvidevanju. Seveda sem vzel worst case scenarion. Če bi rekel, ma sej ni zavijal proti meni, če ne bi že prišel okoli ovinka, bi bil masaker. Ma nima veze. Mene bolj to zanima, kako si lahko v ovniku vzame toliko časa za manever. Vsaj 5s.
Spet eden, ko ma v glavi, saj tukaj se več kot 90 itak ne smeš vozit. Kdo je vozil pa ne vem, sem ga samo odkruzal naprej, že poln [censored] nedeljskih voznikov. Viš Mahoney, ta bi tudi lahko namesto name, naletel na plavega Superba. Pa sej mu nebi rabli kazni dat, pač se človeku pove, če misli, da je samo on na Soški v nedeljo, da se zajebava v ovniku kjer se nič ne vidi. Če je to naredil prvič, super, upam, da se je kaj navadil. Če to dela večkrat, vsaka mu čast, dobro se mu pohaja. Tukaj je samo vprašanje časa kdaj bo sranje. Ko bo, evo Mahoneyi, boste lahko komot povedali o vzrokih.