Disclaimer - ne trdim, da so udeleženi v dotični nesreči bedaki na cesti a se mi je vseeno zdela to najbolj primerna tema za objavo
Mrtvega so našli tudi voznika, belgijskega državljana, ki so ga vode v avtomobilu odnesle z mostu v vasi Gagnieres, v departmaju Gard. Cesta je bila sicer zaprta in policist naj bi moškega opozoril, da ne sme zapeljati prek mostu. Še enemu potniku v vozilu se je uspelo rešiti, zatekel se je na drevo, od koder so ga rešili po dveh urah.
Ja. Če ne bi odneslo nedolžnih otrok, ker je kretenski starš rinil z glavo skozi zid.In to kljub opozorilom
Kdor išče, ta najde.
Sem povsem enakega mnenja. Ti E-skiroji so namenjeni vožnji po kolesarskih stezah in za tam je omejitev 25/uro. Zadeva je zelo nedorečena. E-skiroji, ki so odprti in gredo preko te hitrosti, so namenjeni za vožnjo po poligonih in nikakor ne za po cesti. Zadeva se je začela prodajati in je že tako številna, da bo težko to spraviti v nek red. Kar se mene tiče, blokirati na 25, sicer kazen. Kot je primer pri teh 25/h motorčkih.Men ne gre v glavo zakaj je treba toliko polemizirat glede teh raketnih e-skuterjev in kako lahko kdo omenja neurejeno področje.
TO JE MOTOR.
Se pravi ko eno tako ninjo ujamejo z 68 je to:
- Najprej vožnja z neregistriranim motorjem. če gre 68 bi moralo to bit registrirano tako kot pač vsak drug motor. Pač enosledno vozilo ki gre več kot 50
- Vožnja brez izpita, če nima A ja.
- Pa še prekoračitev hitrosti.
Spomni se vseh mopedov neregistriranih in brez papirjev. Pol smo pa mogli kr naenkrat registrirat in lastništvo uredit. Pa se je nardil nek red.Zadeva se je začela prodajati in je že tako številna, da bo težko to spraviti v nek red.
Jaz bi rekel na 15 km/h.Kar se mene tiče, blokirati na 25, sicer kazen. Kot je primer pri teh 25/h motorčkih.
Je bila na pločniku ali na vozišču, ko je vanjo treščil 83-letni voznik Ford Mondea, policisti še preučujejo.
Marsičesa ne veš.... ampak si pa najjači, to pa...Na gorenjskem mate cigane? Nism vedu.