bedaki na cesti

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
Ne zgleda da bi koga zmotil. Če odštejemo da se je pol sekunde po tem že zalepil v rit prvemu, ki je bil na voljo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
Tole v bistvu sploh ni tako redek manever na tej lokaciji.
A je tole Kozarje smer brezovica?
Tole je nekaj let spremenjeno v "dvopasovni" prikljucek. Prav tako je odcep spremenjen v dvopasovni odcep
Nekoga je srečala pamet.
Se spomnim ko sem jambral nad preteklo ureditvijo (predvsem odcep iz smeri brda)
Podobna zadeva je rondojih proti Tomacevemu. .pa se kar naši "strokovnjaki" vpijejo da "morajo psi travo jest, zajci pa meso in da je obratno narobe.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.538
1.721
113
Se strinjam. Že vključevanje iz primorke in izključevanje iz obroča na vič na istem pospeševalnem/zaviralnem pasu je kritična točka še posebej, ko je izvoz Vič zabit.

• Všeč mi je
Reactions: sad in ncnifrej

krko

Guru
5. sep 2010
2.759
1.444
113
Omejiti tako vožnjo je dokaj enostavno rešljivo.

Zajeta slika.PNG

• Všeč mi je
Reactions: gimi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
Omejiti tako vožnjo je dokaj enostavno rešljivo.

Poglej priponko 73949
Tule imaš dva pasova ki se nadaljujeta v vkljucevalnega (levi) in desnega ki te "odpelje" na Rudnik.
Na kozarjah pa (sta) se zdruzita v enega.
Tu na Rudniku tudi ce poberes te kolicke bo sedak bistveno manj padalcev kot jih je bilo nekoc ko se je bilo treba tlačiti v enega.
Poleg tega je z dolenjske priti barju manj prometa kot iz barja proti Primorski.
Soloh sedaj ko je severna obvoznica zaprta za tovornjake ze eno leto

krko

Guru
5. sep 2010
2.759
1.444
113
Kakorkoli obrneš, če imaš tam količke precej zmanjšaš verjetnost, da bo nekdo vozil po/čez "trikotnik".

Po severni obvoznici se tovornjaki lahko vozijo, vsa dela so dokončana in ni nikjer več zoženja (razen, če sem kaj spregledal?)