Jaz sem tudi probal surovo domače, od sirarne FLIS, ampak mi ni bilo preveč všeč, pa sila hitro se pokvari. Mogoče ga sicer sprobam še enkrat, sicer od nekoga drugega, ki je bližje, da se lažje kupuje na zalogo. Mislim da je od sirarne čuš tapravo surovo maslo na voljo v trgovinah.
Drugače pa mi bolj kot ne vseeno kako se maže, to sem samo omenil, ker je bojda povezava med "mehkobo" masla in kvaliteto mleka, čeprav vprašanje če je to res... (no..pri surovem mogoče že res, ampak ...). Jaz itak maslo vržem v kafe pa se raztopi, tako da je zaradi mene lahko ko beton trdo
Drugače pa mi bolj kot ne vseeno kako se maže, to sem samo omenil, ker je bojda povezava med "mehkobo" masla in kvaliteto mleka, čeprav vprašanje če je to res... (no..pri surovem mogoče že res, ampak ...). Jaz itak maslo vržem v kafe pa se raztopi, tako da je zaradi mene lahko ko beton trdo