bazen

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ker 'hitro postavljen' bazen naj si omislim. denar..malo.
ebnkrat bom imel pravi, sma zdej ni en časa ne financ.

gledal intexe. 366 90 globine..ali recimo neki iz spara, 450 na 107..mogoče kje dobim tudi 5*3 na 120..

kake izkušnje itd...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Poznam enga, ki prodaja bazen za 150€...
grims-1.gif

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Nakup bazena je šele začetek.

Potem pride pa čiščenje, kloriranje, pa vzdrževanje, pa čiščenje.
Aja da ne pozabim, čiščenje.
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mogoče pri teh plastik fantastik zadevah (nimam izkušenj).

Pri večjem bazenu s "strojnico" pa je vzdrževanja skoraj nič. Avto oprat 5x letno je veliko bolj zahtevno in časovno potratno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
imam nekaj takega. cca 4m premera in 90 cm višine - okrogli intex.
zraven je bil še filter , ki prečrpava in filtrira vodo.
nabaviti si moraš samo še plovec v katerega daš tabletko proti algam in kej vem kaj še vsemu
froci navdušeni, ne rabiš lestve, nimaš kaj pokvariti, se nikjer udariti, zadosti tudi za to, da se v vročini not spraviš in malo hladiš. netežaven, edino zaštihat ga ne smeš... pa še poceni je
imamo pa tudi enega večjega 7metrov - tudi za "napihnit" je pa tisto že bolj komoplicirano, pa sam težko postaviš ker je težeka pa velik.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.268
7.042
113
pri taščici
softi: preveri če bošimel težave podobne leni - jevim
Obadi, komarji, brenceljni in podobna aviacijo si lahko naseliš v bližino hiše z bazenom

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
In to z vodo vred ...
evil.gif

OK, pol se cena mal korigira, ampak to je to ...

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.558
5.126
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:Obadi, komarji, brenceljni in podobna aviacijo si lahko naseliš v bližino hiše z bazenom
Komarjev zagotovo ne, ker se v bazenski vodi ne morejo razmnoževati. Če pa se lahko, pa ni dobro, da se ti v taki vodi kopaš.
Jaz imam montažni bazen s fi 4,5 metra, višina 1 meter, peščeni filter. Starost 10 let. Nekaj dela z bazenom gotovo je, ne pa spet strašno veliko. Bodi pozoren, da ima črpalka dovolj velik pretok, da ti bo sesalec delal.
Softi: zavedaj se, da se bodo otroci tako kot vsake druge stvari po nekaj dnevih tudi bazena naveličali...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
otroci se bodo..pol k bo rit rdeča zarad metanja zemlje not..to vem..sam fotr..fotr bi lezal zdej v bazenu..

ampak jedina prav
komi si ustimu travo
kupu si kosilnico novo
zdej pa to...

in k ponudim, da travo trajno odmaknem in anrdim bazen, ki je nacrtvan..se <ogenj razsiri iz strehe na vse...

o kako je lepo biti sam...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
začnes s tem napihljivim in navdušiš otroke za to
če bodo otroci navdušeni pa jim pač omeniš, da bi ti 11 x 4 pa se bodo oni z mamo zmenili...

merkur je drag, bauhaus ima ziher pa verjetno tudi kak spar

zaradi obadov in ostalega se jaz ne sekiram, ker jih ni nič več z bazenom kot pa brez bazena. komarji in ostala golazen pa se v beenu ne razmnožuje , ker itak daš kot tabletko, ki je obvezna , ker se drugače po 3 dneh najkasneje alge naredijo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja sej..7m je malo, zato bom namesto intexa 7m vzel nekaj cca 4m. to bo dovolj za namakat..pa 79 ali 91 visine

a poznas tiste iz spara..kje dobit filtre

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Lej, softi, jaz sem bil pred 5 let zelo navdušen nad postavitvijo bazena. Na moji parceli cca 1700m2 je za to itak dovolj prostora, tako da ima moja draga še vedno dovolj prostora za vrt in ostale neumnosti. In jaz tuhtam o bazenu 10x4, na eni strani 2 metra globine, na drugi 1,2m. Idealno tudi malo za zaplavat, pa skakalna deska, ej, ni da ni. AMPAK: moji otroci imajo prijatelje. Ki bi itak prišli k nam, ker je super, ej, imajo bazen. Ja, nebeško, ampak to pomeni, da jaz lahko špilam bazenskega mojstra cele dneve. Bi, če ne bi imel službe. Kaj pa, če se komu kaj naredi? Shit, ampak jaz nisem tako izoliran, da rečem, moji otroci ja, ostali out. Raje ne naredim nič. Pa mi je žal, zlasti te dni, ker je taka vročina, bi se z veseljem šel malo namočit (beri: cel dan bi bil not). Žal izhajam le iz tega: ne daj bože, da se otroku koga drugega kaj naredi v mojem bazenu, ko mene ni. I zato bazena nimam, želim si ga zdajle pa bolj, kot miss universum. Ja, kruta realnost.
uf-1.gif

LP!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mam iz spara. v kranju so se na zalogi. 6m in 3,6 sirine. 210 €.

kje bo stal pravi je pa ze dogovorjeno. draga se je spomnila in bo svetovno dobr. zaklenjeno pred otroci, travca ostane, pa s ezasebnosti je vec.

ze nabiram material za gradnjo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Če se baba kaj spomni, je ideja itak glupa in je pameten moški NE SME upoštevati.
bonk.gif

Itak bo softl sam kriv, ko mu bo čez 14 dni najprej vrgla, kam je postavil bazen...
stupid-1.gif
)

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
kar se tiče filtrov.. lahko ga vern vzameš pa opereš. drugače pa baumax, obi, bauhaus , direkt intex. sicer pa se pri nas itak dobita samo od intexa in še od ene druge firme. vse enako izgleda ampak filtri pa se ne dajejo od ene na drugo pumpo, tako da ali ga vsake tolk časa ven vzameš pa opereš pod vodo ali pa v eneo bau.. trgovino ob priliki

Nazadnje urejeno: