bazen

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Samo softi, ti bi pa lahko poštelal kak hud domač kajmak od doli, a?

Sej bomo zmetali dnar na kup, pa bo fer....

Samo če mi čefur peče, pa da mi neda kajmaka in čebule kot prilogo, te pa tudi isto kot da mi lokalni albanec dela krajnsko..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.657
3.161
113
v lokalni ostariji
ja jebeštrga če si biu vs mastn okol ust kaj pol te čm zadržvat pa še janc bi se shladu. dobr da sm biu s termo posodo;:)

ja roštil je dobr tud strehca use svaka čast. a bazen boš tko meu da te bojo sosede gledale? hmm...

sam soseda pa nism vidu matr kje ma un željezo...

malkom ti sam oddojka prpel. to hočm...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja kul, pol privlečem nekaj od stričevega soseda, domače do kraja kolk gre, nima za prodajo
ne-ne-1.gif

Ampak enega bo mi pa že reskiral
grims-1.gif

Bo top klasa obljubim.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ah ja, tresla se je gora, rodila se je miš.

Ti itaq samo Alkota vabiš, ker ima mehanizacijo, da ga boš potem lahko izkoristil.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ah ja, tresla se je gora, rodila se je miš.

Ti itaq samo Alkota vabiš, ker ima mehanizacijo, da ga boš potem lahko izkoristil.

"Alko, zdaj ko sem ti že 2 špricarja plačal, pa sma tak že malo prijatla... Ti bi prišo meni tistega pol hektara naredit, pa se boma nekak zmenla?"

evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.657
3.161
113
v lokalni ostariji
ma softi je dost bliz mojga trenutnga bivališča... tk da ni probleme itak je on pomožn bagerist lahko če se boš zmenu z njemu...

softi kako sta šla soseda u pm sta te mela dost a? jao jao.. sevede k pečš pa ne povabš sosedov...

sam ajde softiæ obrnu boš oddojka, malcom prav da bo tapravga zrihtu. če bo tko okusn kt tvoj janc... pol nej mu bo... dam prec € zravn...