bazen

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Lej, softi, jaz sem bil pred 5 let zelo navdušen nad postavitvijo bazena. Na moji parceli cca 1700m2 je za to itak dovolj prostora, tako da ima moja draga še vedno dovolj prostora za vrt in ostale neumnosti. In jaz tuhtam o bazenu 10x4, na eni strani 2 metra globine, na drugi 1,2m. Idealno tudi malo za zaplavat, pa skakalna deska, ej, ni da ni. AMPAK: moji otroci imajo prijatelje. Ki bi itak prišli k nam, ker je super, ej, imajo bazen. Ja, nebeško, ampak to pomeni, da jaz lahko špilam bazenskega mojstra cele dneve. Bi, če ne bi imel službe. Kaj pa, če se komu kaj naredi? Shit, ampak jaz nisem tako izoliran, da rečem, moji otroci ja, ostali out. Raje ne naredim nič. Pa mi je žal, zlasti te dni, ker je taka vročina, bi se z veseljem šel malo namočit (beri: cel dan bi bil not). Žal izhajam le iz tega: ne daj bože, da se otroku koga drugega kaj naredi v mojem bazenu, ko mene ni. I zato bazena nimam, želim si ga zdajle pa bolj, kot miss universum. Ja, kruta realnost.
uf-1.gif

LP!

Zakaj preprosto ne kupiš manjšega, recimo ti okrogli ali ti kvadratni ko so?
evil.gif
Tam se nebo noben mulo ravno razčesnil glave in
utopil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tvoja ni stajerka..in nehi ze s to imaginarno mejo na savi.
in ja, jaz se upam pritozit..ti si pa tih..si se uprpil na celi crti. pri ans ej vsaj mal demokracije

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem priznal..sam lahko kdaj tut zuljcek anrdim.

ti si pa..'ušetana' papuča..tih k rit

sam kaj am zdej to veze z bazenom.

jedina je dala svetovno dobr predlog kje bo bazen. tok dobr..da se midva nikol ne bi spomnila. to je važno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

jedina je dala svetovno dobr predlog kje bo bazen. tok dobr..da se midva nikol ne bi spomnila. to je važno.

No vidiš, svoj prav ti je uturila, ti imaš pa to za dobro idejo.
evil.gif

Kdo to midva?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nas dva.

Edino kar sem videl je bila slika tvojega (nedokončanega) kamina. Kako naj ti bi jaz potem pomagal reševat problem?!

Drugače pa: ti se kar tolaži.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
softiæu... mislim da je konc poletja čas da potegnemo črto.

Ti boš nam tvojim kulinarikom pokazal kako se pripravi mrtvo ladan v mrtvo zapečenog.
Pol ga pripraviš ti, drugo polovico pa cbb, pa da vidimo ki smo. Jaz pa privlečem gajbo poštenega piva,
domačko hruško, da vi pubeci vidite kaj malkom s fotrom zažge v kotlu, kako kilo mešanega za na žar,
tako da vidimo ki smo.

Pa ob priliki pokažeš še bazen, mene pa cukneš en krog z plavo veternico, da vidim kak kaj čip vpliva na turbino.

ampak po morju. Konc avgusta recimo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOOOOOOOOOOL moški ej, tema o BAZENU, vi pa o vsem, od tega čigava žena je Dolenka in kje je imaginarna meja na Savi, pa kdo je copata in kdo ne, na koncu že piknik...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
LOOOOOOOOOOL moški ej, tema o BAZENU, vi pa o vsem, od tega čigava žena je Dolenka in kje je imaginarna meja na Savi, pa kdo je copata in kdo ne, na koncu že piknik...

Čaki malo še pa gremo skozi razne vojne pakte, osvobodilno fronto, celo 2.sv bomo dali skozi. Sam Dolanc se bo v grobu obračal kake bomo debatirali.

To ti ne razumeš, ker ti nekaj ne visi med nogami.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.657
3.161
113
v lokalni ostariji
sm vidu softiæov roštilj... dobr narjen...sam ma zoprn dostop pa parkinga mu mal manka če se vsi zberemo bomo mogl u dolin avte pustit pa peš gor:) alpa ns bo sofiæ taksiru

drgač pa svetujm da malkom prvleče enga oddojka iz prekmurja (k je tm bliz) pa ga obrnemo...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti si anrobe parkiral. placa je za 9 avtomobilov. plus cel un dovoz. plus dol pr gostilni.
zdej bom dva do tri plac eun ičil in naredil bazen. takoj na začetku parcele, če se spomniš.

hvala za pohvalo za roštilj. sam si tok hitr spizdil, jaz pa tok nekulturen, da te nisem ustavil na pirzu.. æefur k æefur.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja kak bomo pa mi to vse spožrli?

Že mrtvo zapečenog nevem kam bomo z mesom... Ajde nekaj bomo odnesli domov
smile-1.gif

Ja lahko uletim s kakim prolekom tudi ni blema, kaj domačega tam 15 kil...

Jemo pa lahko tudi 2x
smile-1.gif