Mi ga vsako leto, je pa res da nam del dvorišča zaseda. Ampak dvomim da bi ga celo leto gledal.na travibazen boš pospravljal samo prvo leto. Od drugega dalje bo fixno postavljen
Mi ga vsako leto, je pa res da nam del dvorišča zaseda. Ampak dvomim da bi ga celo leto gledal.na travibazen boš pospravljal samo prvo leto. Od drugega dalje bo fixno postavljen
Če ga maš na travi je treba vsako leto spet travo nasejat, da ni blata, pa pol spomladi spet teren poravnat. Če pa maš spodaj nek pesek al pa kaj je pa čisto vseeno če tisto plešo gledaš al pa bazenMi ga vsako leto, je pa res da nam del dvorišča zaseda. Ampak dvomim da bi ga celo leto gledal.na travi
men pa na pamet ne pride, da ga ne bi podiral. Zato ker ga ne mislim gledati 10 mesecev, ko ni kopanja, zato raje vržem travo na "plešo", ker ga ne mislim nekaj dni čistiti pred sezono, itd itd....Če ga maš na travi je treba vsako leto spet travo nasejat, da ni blata, pa pol spomladi spet teren poravnat. Če pa maš spodaj nek pesek al pa kaj je pa čisto vseeno če tisto plešo gledaš al pa bazen
Jaz v glavnem sem ga samo prvo sezon podiral. Zaj mi pa na pamet ne pride več.
Zadeva se lepo da oprati. S curkom vode in malim pritiskom. Med vsako režo.Zadeva mi dobro gre. Sem pa na nekaj pozabil in sicer nisem kupil dodatnega kartušnega filtra. Kje se to kupi na hitrco? Bom šel preverit v lokalno železnino, da bi čez vikend uredil ali pa na spletu naročil, če tega tu ni. Tip A. Hvala.
Bo kr vredu. Podloga bo kmalu za v smeti, kartušno črpalko boš moral prati, stopnice so OK, če že nimaš 150kg, ponjave ne boš rabil, če že nimaš bazena pod drevesi. Od dodatne opreme imaš skoraj vse, celo dodatek pladenj za pir, vendar ti manjka še sesalec. Brez tega ne bo šlo. Sesalec je bolj pomemben kot skimmer.BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX GREYWOOD PRISM FRAME PREMIUM 457X122 CM
to je komplet s podlogo, črpalko, stopnicami in ponjavo + vse kar zraven rabiš, čistilni lopar, skimmer, klor, algicid, plavajoči pladenj za pir,..
Nikol je nisem rabil. Za tiste mušice je pa mrežica. Voda se zrači, če je nepokrita.... itd. No, kakor kdo...ponjavo rabiš. ponoči je fajn, da je bazen pkrit, tut če nimaš zraven kakega drevesa. ker mušič se nabere miljavžnt noter če ni pokrit. tut so, če je pokrit ampak jih je dost manj.
Kolk si dal in kje.Bo kr vredu. Podloga bo kmalu za v smeti, kartušno črpalko boš moral prati, stopnice so OK, če že nimaš 150kg, ponjave ne boš rabil, če že nimaš bazena pod drevesi. Od dodatne opreme imaš skoraj vse, celo dodatek pladenj za pir, vendar ti manjka še sesalec. Brez tega ne bo šlo. Sesalec je bolj pomemben kot skimmer.