Demokracija-gumijasti metki-vodni topovi , vse v isti sapi , OK. , vsak ima pravico do svojega mišljenja.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Pa madona. Zdaj imam pa dovolj. Vsi po spisku opletajo z irazi, kot so kraja, tajkunčiči itd. Dajte mi prosim konkretno razložiti kaj so ukradli bavčar in šrot? Pri tem se skušajte držati osnovne logike, da je treba za obtožbe imeti dokaze in to takšne, ki kaj štejejo v vsaki količkaj spodobni pravni državi.
Pa ne mi spet s kolhoz logiko "krivi so, treba jim je vse pobrat". Lahko se jo gremo, a pred tem razpustimo parlament in državo ter se priključimo Kubi ali Kitajski ker v tej Evropi s takšnim razmišljanjem nimamo kaj iskati.
Folk se mora zavedati, da imamo demokracijo, volive, zakone in sodišča. Če bodo delali sranje in škodo je treba nanje poslati policijo, jih nekaj aretirati, nekaj zbuditi z gumijastimi metki ter vodnimi topovi in umiriti nerede. Če ne gre drugače pa pač postati še ena izmed afriških držav, kjer vlada nered, warlordi in kriminal. Potem pa naj plebs vlada sam sebi in se tolče z macolami po glavah.
Zanima me samo čista tehnična izpeljava tega : a boš tiste policiste za 900€ in vojake za 600€ poslal nad davkoplačevalsko ljudstvo?