babe so drage

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Sicer pa je najbolje, ko ženska tebe osvaja, ker takrat se ona more turditi, ti pa se malo bol hladnega delaš, naj se vrag babji malo trudi, ker takrat lahko ti njej dirigiraš.
wink-1.gif

17758-icon_confused.gif
Seveda ti ni, ker si lena baba, ki misli, da ji more vse samo pasti pred noge.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Napaka malček! Me ne poznaš, zato ne moreš ocenjevati. Še zdaleč stran od lenobe sem jaz, tko da se malo ugrizni v jezik in ne meči vseh punc v isti koš. Poznam kar nekaj orto lenih descov, ki se še primerjat ne morejo z najbolj leno babo na svetu. Tko, da sm pššššš

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Zakaj pa ženska ne bi stopila do tipa, ki ji je všeč in ga ogovorila? A bi vam krona z glave dol padla?
Moški ne poznamo skrite govorice žensk, ki želijo stopiti v kontakt z nami. Potem pa jamrate, da vas nihče ne šljivi 5%.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Itak da ji bo. Saj vidiš, kako je zakokodakala, ko se ji je stopilo na rep
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
... velika večina si zamisli kosilo z mesom, prilogo, solato in dokler nabaviš vse potrebno si že na 12 evrov,

zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Pa predlagam, da nekteri malo natančneje preberete poste pred vami, preden začnete s temi kišpeecke izpadi. Ne poznam niti ene ženske, ki tipu reče "plači mi večerjo, plači mi to, plači mi uno", ...

Sej tega dejansko nobena ne reče
smile-1.gif
Tolk neumne pa tud niste da bi ble take pred okolico (restavracija....družba....)

Problem nastane ko sta že 5ič na večerji.......pride kelnar k si ga poklicu ker gresta......pa da račun na mizo.....ti gledaš...čakaš...na drugi strani pa čri čri čri
grin1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Zakaj pa ženska ne bi stopila do tipa, ki ji je všeč in ga ogovorila? A bi vam krona z glave dol padla?
Moški ne poznamo skrite govorice žensk, ki želijo stopiti v kontakt z nami. Potem pa jamrate, da vas nihče ne šljivi 5%.

No, pr men ni blo glih tko. Sem kr jst prvi korak nardila
aplauz.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

zmaga.gif

Uh, referat bi lahka spisu zdj, pa se mi res ne da
cry12bpy.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

No, pr men ni blo glih tko. Sem kr jst prvi korak nardila
aplauz.gif
Fino. Kapo dol.
cheer.gif

off: a si bila ti na kruhkih v Hotemažah? Nisem ziher, katera je bila tista uporabnica.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
bomo šli nazaj na temo in ne, ni ju bilo

pr nama sm bla tut jst skor bolj prva kot on
grin1.gif