babe so drage

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Za 50€ jih ne dobiš... so zvišale ceno na 60
evil.gif

Mamo tut za 40 če res nimaš dnara.
A ta za 40e ma kak zob
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

babe so drage
smirk-1.gif
, lej, odvisno kakšno si najdeš pa koliko sam dopuščaš da so "babe drage".

midva ko sva se spoznavala sva tudi ogromno hodila ven, izleti, morje, večerje, kino, pijače... pa sva oba plačevala, enkrat en, drugič drug, kakor je bilo, pa mislim da ni neke sile.

če pa ti skoz "babo" ven vabiš pol pa večina "modernih bab" pričakuje tudi, da boš ti plačal. naj ona tebe povabi v kino, naj ona tebe povabi na večerjo in izlet. če bo dala pobudo je tudi pripravljena plačati in finacirati.

sicer pa, mene kot žensko, bi bilo sram skubit moškega in izkoriščat za plačevanje tovrstnih uživancij.
če gre vse v maloro in ni nič iz tega vsaj nimam občutka, da sem kaj dolžna.

p.s.: verjamem pa da 17. letnice nimajo denarja
evil.gif

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
KSZ

Dizzy, pa daj že nehaj enkrat samo jamrat. V bistvu sta si s Slovenetom kar podobna. Edino nekje je razlika: on BI, pa nima s kom, ti pa lahko, pa NE, ker te zmoti vsaka malenkost. Rezultat je pa enak.

Drugače ste pa deci ko parkirplac: dobri so že vsi zasedeni, prosti so pa za invalide.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pah, niti ne, veš. sva kar dajala, fifti fifti.
Če je tako, sta obadva zapravila isti znesek, torej so tudi moški dragi.
cool-1.gif

Pa predlagam, da nekteri malo natančneje preberete poste pred vami, preden začnete s temi kišpeecke izpadi. Ne poznam niti ene ženske, ki tipu reče "plači mi večerjo, plači mi to, plači mi uno", ... če se pa kdo sam ponuja za plačilo majice, kozmetike, ipd., si je pa žal sam kriv. Podarjenemu konju se pač ne gleda v zobe.
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Saj pravim, dokler nas primerjajo s parkplaci, je še dobro.
grin1.gif

se strinjam, če greš v nedeljo na kak parkirplac je bolj kot ne vse prazno
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pah, niti ne, veš. sva kar dajala, fifti fifti.
Če je tako, sta obadva zapravila isti znesek, torej so tudi moški dragi.
cool-1.gif

Pa predlagam, da nekteri malo natančneje preberete poste pred vami, preden začnete s temi kišpeecke izpadi. Ne poznam niti ene ženske, ki tipu reče "plači mi večerjo, plači mi to, plači mi uno", ... če se pa kdo sam ponuja za plačilo majice, kozmetike, ipd., si je pa žal sam kriv. Podarjenemu konju se pač ne gleda v zobe.
tongue-1.gif

tale replika mi je všeč.
grin1.gif

sej, če logično pogledaš - vsak začetek nečesa med dvema osebama, pa naj bo moški/ženska, moški/moški ali ženska/ženska, vedno stane. začetek je itak vedno ponavadi nekje na pijačkah zunaj in podobno. in ja, večinoma to itak stane, so pa tudi primeri, ko sva takoj uletela k meni, samo tisto ni dolgo trajalo ...
evil.gif

but that's quite another story now, isn't it ...
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Če se hodi tako ven imata itak oba nekaj od tega (pa ne samo družbo onega drugega pač pa tudi tisto pijačo, kino, izlet itd...).

Problem je edino če si tak žid da si sam teh stvari ne privoščiš (na kar nakazuje poraba 7 eur na dan) in ti je potem šok ko začneš normalno trošit. Ko sem jaz začel z mojo je bila razlika samo v tem da smo prej oblj hodili s kolegi, potem pa z njo. V bistvu sem z njo še manj porabil kot prej (ker ni bil takega popivanja in žura do jutra).

Drug problem je če ti dejansko nimaš denarja. Ok, če babo seznaniš z situacijo in razume zadevo potem se pač prilagodi trošenje ali pa prispeva ona več (če dela oziroma ima dosti več kot ti). Če ne razume je itak bolje da gre, najhuje pa je če se delaš da imaš pa v resnici nimaš (še sploh če voziš hud avto na lizing za keterega gre tvoje pol plače, v žepu nosiš rabljenega iphona in na riti bosanske fake firma cunje). Težko je potem ženski reči da nimaš 50 eur za večerjo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
10 eur je kosilo, ce grem ven jest in ne jem nic kaj extra, je pa res, da ni burek, kebab in podobna nesnaga. Dodaj, kavo, čaj in si na 15 brez da si stopil v trgovino, tko da ne vem kako prezivis s 7 eur. Babam pa kar placuj, saj imajo rade take...enkrat te bo ze izucilo.
evil.gif