babe so drage

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kolega si je vedno dobil malo starejse 30-35 let - vezane,katere so njega vozile in plačevale,pa še pri tistih zadevah so boljse,ker se bo javila le tista,ki išče to ostale ,ki jim ni do tega pa so itak pri mozu,ta mlade pa glumijo,tolk da prezivijo iz dneva v dan in iščejo pač sponzorje,dokler se ne najde kaj res pametnega zanje

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi: Drugače ste pa deci ko parkirplac: dobri so že vsi zasedeni, prosti so pa za invalide.

Se ne bi mogla bolj strinjat!
cry12bpy.gif

majč

Kaj pa če so dobri parkplaci še fraj ampak ampak imajo gori črko R in so vaši avti preslabi za na te dobre parkplace oz. nimate dovolilnice? A ste določene tukaj gori o tem že razmišljale?
zmaga.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
10 eur je kosilo, ce grem ven jest in ne jem nic kaj extra, je pa res, da ni burek, kebab in podobna nesnaga. Dodaj, kavo, čaj in si na 15 brez da si stopil v trgovino, tko da ne vem kako prezivis s 7 eur.
OK no, 7 EUR je čist zadosten znesek za preživetje čez dan, sploh če znaš sam kej skuhat in si malo splanirat obroke. Meni bi se zdelo butasto zmetat 15EUR na dan samo za eno kosilo in pijačo. Jaz kakšen dan zapravim malo več, drug dan pa samo 2 evra ... ne hodim pa ven jest, ker mi je hrana po restavracijah povečini ogabna in porcije so prevelike. Vsak dan grem na kakšno kavico, na dva do tri dni si kupim cigarete, zjutraj nekaj za zajtrk v trgovini. Enkrat na teden kupim hrano za domov in to je to.

Ja samo ti doma živiš pa še malo ješ.
tongue-1.gif
Če si na svojem je treba pač kupit si zajtrk, kosilo in večerjo, kar pa nanese. Seveda se da, če med šihtom ne hodiš na kosilo ali pa žuliš cele dneve sendviče, če je pa to dobr je pa druga zgodba.

zajtrk + kosilo (cca. 6 EUR z dnevnih menujev) + večerja + če kadiš + kako pivo kdaj + kakšna kava + dobrine + osebna higiena + prevoz + .... Sej pravim. Če bi mi ratalo zapravit 7 EUR na dan, bi dobro čez mesec prišel.

v teh 7 evrov sem štela samo hrano, kave pa cigarete. Resda živim doma, ampak večino hrane itak kupima sama. Trudm se kuhat tako, da porabim vse stvari, ki so v hladilniku in ne mečem hrane stran kot sem to včasih počela. Nikol ne hodim v trgovino lačna pa s kakšnimi enostavnimi in praktično zastonj živili kot so stročnice, ajdova kaša, prosena kaša, ipd lahko delaš čuda. Probaj malo v tej smeri delat ... velika večina si zamisli kosilo z mesom, prilogo, solato in dokler nabaviš vse potrebno si že na 12 evrov, če delaš malo bolj premišljeno komot skuhaš za celo družino za 4 evre. Sicer pri hrani ne šparam načrtno, je pa fajn malo premislit in vedet kaj kupuješ, kaj mora bit na zalogi in lahko cel teden hodiš samo po kruh pa ti ne bo nič manjkalo.
grin1.gif

Bom zaključila, ker sem čisto off topic
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....
bansh in suzica, če imata premalo dopusta, ga jaz komot zrihtam

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Vse se da, če se hoče, samo je pa treba mal premislit in znat skuhat marsikaj, ne samo tiste hitrejše stvari. Najbrž si predstavljaš, da povprečna 4-članska družina (2 odrasla in 2 večja otroka) na mesec ne zapravi 1000evrov samo za hrano in pijačo?! Pa tudi naši starši so mogl z nižjimi plačami kot so naše plačevat položnice, kupovat obleke, plačevat izlete, dopuste, kupovat hrano pa nikol nismo bli lačni pa tud veliko bolj raznovrstno hrano smo jedl. :=)
lp

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Kaj pa če ne kadiš in ne piješ kavic? Kako se pa potem preživi z 7 evri?
Tako, da si lahko še veliko ostalih pametnejših stvari privoščiš.
wink-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ja, sam kosilo jaz na šihtu jem, tko da to odpade.
smile-1.gif
No mogoče je, samo je pač drug ritem in navade

Itak, da se da. Samo je res treba planirat in čim manj hodit ven jest. Tudi želodec ti je hvaležen, če se izogibaš malicam v službi, menzah, ... Poleg tega pa je povsem očitno (razvidno), da večina ljudi zaužije precej več kot porabi, tako da bi lahko še precej več prišparali.
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja da bom pa strocnice pa kase pa podobn crap jedu pa hvala lepa...meso more bit, pa pika. Sicer pa ker ne kadim pa ne pijm kave, loh pol za 7 pojem kr dobr....
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
KSZ

Dizzy, pa daj že nehaj enkrat samo jamrat. V bistvu sta si s Slovenetom kar podobna. Edino nekje je razlika: on BI, pa nima s kom, ti pa lahko, pa NE, ker te zmoti vsaka malenkost. Rezultat je pa enak.

Drugače ste pa deci ko parkirplac: dobri so že vsi zasedeni, prosti so pa za invalide.

Da ne boš ti kdaj invalid.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Za 50€ jih ne dobiš... so zvišale ceno na 60
evil.gif

Druge, ki raje "delajo", kot pa cele dneve samo dvigujejo telefone, pa so znižale na 40...
evil.gif

Kar je, mimogrede, še vedno za deset več, kot je ponudba ponekje v Berlinu in Frankfurtu. Mimogrede, Nemci imajo kakih 70-80% večjo povprečno plačo, kot Slovenci.

Ne samo da imamo zelo drago državo, imamo tudi nenormalno drage kürbe.

Ampak še vedno - če greš štirikrat mesečno h kürbi, je to absolutno ceneje, kot da imaš (kao) punco, ki ni pripravljena prispevati skoraj nič, ali prijateljico, ki jo voziš na pijačke in pizze pa pogosto ni garancije, da ga boš namočil....

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi: Drugače ste pa deci ko parkirplac: dobri so že vsi zasedeni, prosti so pa za invalide.

Se ne bi mogla bolj strinjat!
cry12bpy.gif

ne-ne-1.gif

majč
Ne se sedaj tukaj cmerit, ce ne znate dovolj hitro parkirat.
evil.gif

Se parkrat popravljajte pri parkiranju, pa bodo se invalidni placi zasedeni
grin1.gif

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
prejšnji dan mi ni šlo v račun, kam je šel denar tako hitro prejšnji mesec. dobro, darile pa veseli december, to že, ampak cca. 100€ - 150€ mi je zginilo in sem šel malce raziskovat ...

v začetku decembra sem se dobival ze eno bejbiko, pa sva šla v kino, pa na izletek tja, pa po njo (gentelman pač) pa potem seveda zapelješ tudi nazaj domov, pa kofe, pijačka in podobno ... in se poklapa. ponavadi na dan porabim cca. 7€ - hrana, kofeti, dnevni nakupi, tko, v povprečju pač. takrat sem tiste dni na dan porabljal 20€ - 30€ ... babe so drage!! madonca, še če greš na qurbe, daš tistih 50€ al kolk že, enkrat na teden, pa si na boljšem ...

Moraš dobit kakšno poročeno ki se ne upa hodit v kino in po kafičih da jo nebi mož vidu
hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Moje izkušnje z ženskami ... na začetku sem se bahal ... plačeval ji runde in jih vabil na razne žurke ki niso bile zastonj ... in takrat sem opazil ... ko sem bil malo v denarni stiski za par dni, pa ... takoj manj klicev, smsjev in videvanja ... opa ...

Sem spremenil taktiko ... ko me je druga spoznala, sem skos samo "jamral" da nimam dosti denarja ipd, in ko ga res nisem mel, je vsaj vedla da je tak stanje pri meni "običajno" in vedno manjkrat mi je pravla ... to je tak lepo, pa to bi mela, pa ono, pa še eno rundo pijačo bi spila ... še kaj?

In danes svoje punce ne razvajam ... mava vsak svojo službo, vsak dela s svojim denarjem kar hoče ... seveda včasih jaz svojo bančno kartico posodim (vedno v strahu) pa ona včasih tudi svojo.

Odvisno je, na kaj diklina cilja ... jaz sem z izkušnji preštimal ženske kaj si tisti hip najbolj želijo, ko te osvajajo ali ti njih ...

Sicer pa je najbolje, ko ženska tebe osvaja, ker takrat se ona more turditi, ti pa se malo bol hladnega delaš, naj se vrag babji malo trudi, ker takrat lahko ti njej dirigiraš.
wink-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Sicer pa je najbolje, ko ženska tebe osvaja, ker takrat se ona more turditi, ti pa se malo bol hladnega delaš, naj se vrag babji malo trudi, ker takrat lahko ti njej dirigiraš.
wink-1.gif

17758-icon_confused.gif