babe so drage

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
šparam, za dolgoletne sanje, katere se mi bodo prej al slej uresničile ... če ne bo prej konec sveta ...
grin1.gif

če mi je bejba všeč in mi je zanimiva, mi sploh ni problem zapravit več denarja za to, da mogoče nekoč nekaj rata ... samo je danes problem najti eno tako, ki bi bila po 14-ih dneh še zanimiva ... al pa jaz nimam sreče oz. na napačnem koncu iščem ...
redface-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
10 eur je kosilo, ce grem ven jest in ne jem nic kaj extra, je pa res, da ni burek, kebab in podobna nesnaga. Dodaj, kavo, čaj in si na 15 brez da si stopil v trgovino, tko da ne vem kako prezivis s 7 eur.
OK no, 7 EUR je čist zadosten znesek za preživetje čez dan, sploh če znaš sam kej skuhat in si malo splanirat obroke. Meni bi se zdelo butasto zmetat 15EUR na dan samo za eno kosilo in pijačo. Jaz kakšen dan zapravim malo več, drug dan pa samo 2 evra ... ne hodim pa ven jest, ker mi je hrana po restavracijah povečini ogabna in porcije so prevelike. Vsak dan grem na kakšno kavico, na dva do tri dni si kupim cigarete, zjutraj nekaj za zajtrk v trgovini. Enkrat na teden kupim hrano za domov in to je to.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Am, sej verjetno marsikomu ni problem dat. Napaka je, da ze v startu zacnes trosit kes naokol in se enostavno razvadi. Ko enkrat pogledas iz zornega kota, prvic, drugic, pol je pa ze druga stran na vrsti. Najbolj fajn so tiste, ki se nikol niso delale, nimajo faksa, zivi doma, cuza tebe, ko se ji pa sprdne ti pa pod nos vrze kaksno pametno. Zato lepo po pameti.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni je sploh smešno, ko gledam neke študente, kako se špogajo, da financirajo svoje študentske punce, ki po možnosti delajo kje kot hostese in celo zaslužijo več od svojih študentskih fantov.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
tega tud js ne razumem...kr z mojo placo bi loh oba zvela
smile-1.gif
ampak mava poslihtan tko, da vsak neki.
pa se mal off-a: dizzy, ti res nimas spostovanja do ZENSK. baba je zelo zaljivo

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
V tistem času ko ženska spije eno kavico in veselo blebleta-jst že spijem ene tri pire.
nahrung002.gif

Torej -niso drage
ne-ne-1.gif

slab pivec si ! Jaz 6 komadov pa 6 wotk..bi moral ti z mano malo trenirat !!! hehe
nahrung002.gif

Nazadnje uredil moderator:

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
smile-1.gif

lubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Kje si ti ????????
roza.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
V tistem času ko ženska spije eno kavico in veselo blebleta-jst že spijem ene tri pire.
nahrung002.gif

Torej -niso drage
ne-ne-1.gif

slab pivec si ! Jaz 6 komadov pa 6 wotk..bi moral ti z mano malo trenirat !!! hehe
nahrung002.gif
Joj-sem pozabu povedat-da moja baba tist kofetek na rukar spije
bonk.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
smile-1.gif

roza.gif
Si že zabluzil-game over-pikica se že name meče-na ZS
srce-1.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
smile-1.gif

roza.gif
Si že zabluzil-game over-pikica se že name meče-na ZS
srce-1.gif

Ti si pa en nov ? Al si samo NAME zamenju ?
smirk-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pah, niti ne, veš. sva kar dajala, fifti fifti.
Če je tako, sta obadva zapravila isti znesek, torej so tudi moški dragi.
cool-1.gif

Pa predlagam, da nekteri malo natančneje preberete poste pred vami, preden začnete s temi kišpeecke izpadi. Ne poznam niti ene ženske, ki tipu reče "plači mi večerjo, plači mi to, plači mi uno", ... če se pa kdo sam ponuja za plačilo majice, kozmetike, ipd., si je pa žal sam kriv. Podarjenemu konju se pač ne gleda v zobe.
tongue-1.gif

Seveda....tle je tud moski ego na delu...ces "kaj bo zenska placevala".

Kar se pa kespick tice...kaj pa vem, zvimo v kapitalizimu. Ce mas dva tipa, ki sta recimo enaka po notranji/zunanji/katerikoli lepoti in te bo en povabil v McDonalds, drugi pa v Cubota...verjetno boste izbrale drugega, za zarad tega da se boste lahko mal kolegicam pohvalile
evil.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
bansh28 -----Da vidimo kdo je bolj hiter----Moja baba naroči kelnarci:::jst bi eno (jst vmes že en pir politrski spijem) kavico
nahrung002.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
smile-1.gif

Očitno si kulj.
cheer.gif

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
bansh28 -----Da vidimo kdo je bolj hiter----Moja baba naroči kelnarci:::jst bi eno (jst vmes že en pir politrski spijem) kavico
nahrung002.gif

To bi pa rad v živo videl ! Maš jajca ????
nahrung002.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
10 eur je kosilo, ce grem ven jest in ne jem nic kaj extra, je pa res, da ni burek, kebab in podobna nesnaga. Dodaj, kavo, čaj in si na 15 brez da si stopil v trgovino, tko da ne vem kako prezivis s 7 eur.
OK no, 7 EUR je čist zadosten znesek za preživetje čez dan, sploh če znaš sam kej skuhat in si malo splanirat obroke. Meni bi se zdelo butasto zmetat 15EUR na dan samo za eno kosilo in pijačo. Jaz kakšen dan zapravim malo več, drug dan pa samo 2 evra ... ne hodim pa ven jest, ker mi je hrana po restavracijah povečini ogabna in porcije so prevelike. Vsak dan grem na kakšno kavico, na dva do tri dni si kupim cigarete, zjutraj nekaj za zajtrk v trgovini. Enkrat na teden kupim hrano za domov in to je to.

Ja samo ti doma živiš pa še malo ješ.
tongue-1.gif
Če si na svojem je treba pač kupit si zajtrk, kosilo in večerjo, kar pa nanese. Seveda se da, če med šihtom ne hodiš na kosilo ali pa žuliš cele dneve sendviče, če je pa to dobr je pa druga zgodba.

zajtrk + kosilo (cca. 6 EUR z dnevnih menujev) + večerja + če kadiš + kako pivo kdaj + kakšna kava + dobrine + osebna higiena + prevoz + .... Sej pravim. Če bi mi ratalo zapravit 7 EUR na dan, bi dobro čez mesec prišel.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:

Drugače ste pa deci ko parkirplac: dobri so že vsi zasedeni, prosti so pa za invalide.

če bi bil "Všeč mi je" knof, bi ga stisnil.
grin1.gif

zdej sam vprašanje, kam je parkirala pa3cia...
grin1.gif

Nazadnje urejeno: