babe so drage

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
prejšnji dan mi ni šlo v račun, kam je šel denar tako hitro prejšnji mesec. dobro, darile pa veseli december, to že, ampak cca. 100€ - 150€ mi je zginilo in sem šel malce raziskovat ...

v začetku decembra sem se dobival ze eno bejbiko, pa sva šla v kino, pa na izletek tja, pa po njo (gentelman pač) pa potem seveda zapelješ tudi nazaj domov, pa kofe, pijačka in podobno ... in se poklapa. ponavadi na dan porabim cca. 7€ - hrana, kofeti, dnevni nakupi, tko, v povprečju pač. takrat sem tiste dni na dan porabljal 20€ - 30€ ... babe so drage!! madonca, še če greš na qurbe, daš tistih 50€ al kolk že, enkrat na teden, pa si na boljšem ...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Za 50€ jih ne dobiš... so zvišale ceno na 60
evil.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Si pa najdu izgovor.
bonk.gif

Pa saj verjetno vsaka normalna tudi kaj sama prispeva, če pa si našel sponzorušo pač greš dalje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj si jo pa častil non stop? Sploh če ti je zdaj žal za vržen denar? 150 EUR vržt v kratkem času v par zmenkov z eno in isto...upam, da si imel vsak kaj od tega. Predlagam raje razpršitev sredstev. Po 10 EUR na eno (kafa, pijača), greš s 15-imi raje kot z eno....potem izločiš šrot in greš na drugi zmenek z obetavno, mogoče še enkrat plačaš, na naslednjem pa naj se kar ona stegne za denarnico.

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
primer - greš na kavo. 5€, takoj, pa potem kino in podobne, je 10€ ... res, da sva velikokrat šla v kino, in da sva vedno vzela za 5€ bombonov, pa tudi je res, da sva veliko delila, ampak vseeno me je kar malce šokiralo vse skupaj ...
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa peezda, kdo ti joka!? debatiramo, ne pa jokamo, faaak, kok je en folk ... mah, nima veze.

a se ne sme podebatirat? čudno mi je, in ponavadi o čudnih, nenavadnih stvareh rad podebatiram. ker imam polno dela za računalnikom, si vsake toliko vzamem 5 minut of, malce posurfam po netu, spotoma podebatiram ... in js pol kr jokam ... zanimiv, da mam oči suhe, pa da robčkov nč ne nucam ...
tongue-1.gif

kot da bi te označil, da si nenormalen težak, ker težiš s tem. pa nisi. štekaš?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
"... ladies and gentelmen, on the keyboards, mister Dizzy Reed ..." ... Live Era '87 - '93, nekje v sredini skladbe "Estranged" ...
grin1.gif

sej, po drugi strani pa, če tko pogledaš - sej kaj pa dans ni drago? si zamisliš met familijo - s čim? ravno dans mel tako debato o tem, podobno, kot smo zadnjič enkrat jo mel na drugem delu foruma, glede tega, kolk folk, starega do 30. let poznamo, da imajo svoje stanovanje, po možnosti brez krede ... včasih je to šlo, danes pa ... kriza ...

se mi zdi, da zna zarad vsega tega tud družina kot inštitucija nastradat ...

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Uff, zdaj že jamraš, ko si mogu sam kofe pa kino plačat. Čaki, da te ena orenk uhvati, pol pa krediti za bajto, pa vrtec pa dopust.... pol boš šele joku....
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ponavadi na dan porabim cca. 7€ - hrana, kofeti, dnevni nakupi
Tole morjo bit pa neki jaki nakupi.
BTW. men gre dnevno za take stvari tam med 10-15€.