Moj opel tudi pri dnevnih sveti zadaj - serijsko. Dejansko imam luci skoz na avtomatikiSe dobro da vag in opel tega ni pogruntal pred 15 leti
Moj opel tudi pri dnevnih sveti zadaj - serijsko. Dejansko imam luci skoz na avtomatikiSe dobro da vag in opel tega ni pogruntal pred 15 leti
Pri nekaterih novejših vozilih ne več. Če imaš stikalo na pozicijskih in ni kontakta, potem sveti z manjšo jakostjo kot pozicija. Kakor hitro vključiš kontakt, se jakost poveča in sveti kot dnevna .Še n-tič: samo pri tistih kjer dnevna luč in pozicijska luč ni ena luč z omejevalnikom svetilnosti za pozicijo - ali po domače, če sveti ista luč spredaj podnevi kot dnevna in ponoči kot pozicijska, potem ob stalnem vklopu pozicijskih izgubiš funkcijo dnevne.
Ne sprednje, ampak ZADNJE meglenke se bi morale izklapljat kot dolge luči spredaj...Drgac moras tud prednje meglenke izklapljat kot dolge luci pa tega noben ne ve. Jest se najbolj za zihr pocutim, da vedno vklopim kar imam. Se pravi zalaufas avto, vklopis dnevne, zasencene, meglenke spredaj, meglenke zadaj in dolge, daljinke, ce jih imas in speljes pocasi.
Ne. Zal si navaden bumbar. Nobene meglenke se ne vklaplja dokler ni vidljivost pod 50m. To s 60kmh prevozis v manj kot 3 sekundah. Ljudje pa prizigate vse mozno, ce je samo napovedana megla 150kmh stran v prekmurju. Zanimiv, da vas tolk motijo dolge luči.Ne sprednje, ampak ZADNJE meglenke se bi morale izklapljat kot dolge luči spredaj...
Dzizs, fucking retards.Torej prižgati ali ne prižgati?
In zakaj sem bumbar? Si ti pismen? Preberi prosim še enkrat, kaj sem napisal.Ne. Zal si navaden bumbar. Nobene meglenke se ne vklaplja dokler ni vidljivost pod 50m. To s 60kmh prevozis v manj kot 3 sekundah. Ljudje pa prizigate vse mozno, ce je samo napovedana megla 150kmh stran v prekmurju. Zanimiv, da vas tolk motijo dolge luči.
Ne. Zal si navaden bumbar. Nobene meglenke se ne vklaplja dokler ni vidljivost pod 50m. To s 60kmh prevozis v manj kot 3 sekundah. Ljudje pa prizigate vse mozno, ce je samo napovedana megla 150kmh stran v prekmurju. Zanimiv, da vas tolk motijo dolge luči.