Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik Grestr pravi:
glede uspalnega plina ... res je obstoja, ponavadi je mešanica 14tih ur vožnje in piva ....
Pa še obveznega takratkega ali dveh treh, štirih,... takoj po ustavitvi avta, pa obvezno en že na Lomu kjer se zberemo,...
Eni nabijate v 3 krasne s tem plinom in plinski alarm je najboljša investicija - za ovce strižt!
Če vas glih zanima sem se ravnokar vrnil s Sicilije po 16 dnevih in 2X brezplačno parkirišče, 3X plačljiv PZA, 1X plačljivo parkirišče, ostalo "na švarc".
Pa še to: tisti z 90 dnevi večinoma izven kampov in PZAjev naj mi pove, če ni še nikoli izpraznil wc kasete nekam v "jarek ali grmovje", koliko wc kaset vozi s sabo, oz. kaj naredi s polno. Ja sem že "vsipal" v jarek - nisem ponosen na to, ampak druge pač ni bilo. Južno od SLO in Istre, lahko prešteješ legalne možnosti izliva na prste ene roke (kampi večinoma ne nudijo samo te usluge). Imam pa v glavi nek "kodeks" glede tega, da vedno proč od vod, hiš, na sicer zanemarjeno mesto.
Pa še o vožnji mimo AC, spanju na črno,... jaz se ne brigam zakaj ti z mečko ali bemflom za 40+ jurjev nakupuješ v Lidl/Hofer/Spinu, tebe naj ne briga kje se jaz vozim in spim!