se spomnem...
smo se pred leti sankali - cesta ene 8km, 3-4 sanke, zapete za audi a4 quattro, in gremo... no ta cesta pelje nekam v eno vas (pokojišče), kjer je pa doma en mladenič, kateri je kar navdušen nad car-tunningom in takrat je imel eno hodno, celo v spojlerji. No, in se mi peljemo na sankah gor, pa ga srečamo. Tip se je rikverc vozu. recimo že ene 3km-4km. Mu rečemo, če je kej za pomagat, da bi mal porinl tista jajca, pa da gre naprej, pa je reku, da ne. ok, gremo mi naprej... se vozimo, imamo kratko pavzo vmes (mal ns je zebl, pa smo ene borovničke prtegnil), in un prleti mim, rikverc. se pelje mimo nas (ta del ceste je bil kar raven), pol gremo mi naprej, ga spet dohitimo. spet ga je en klanc fuka.l. spet ista trma, da bo to sam uredil... ok... gremo spet naprej, pridemo mi do vrha, se obrnemo gremo nazaj, ga srečamo na enem drugem klancu, k spet rikverca gor, pa mu nikakor ni šlo... no, takrat se je pa vdal, pa se je pustil, da ga je kolega zavezal, pa potegnil do vrha, kjer je cesta že čist ravna, in ni več klancev.
ampak ta tip je to redno počel. vsak dan se je vozil dol in gor v službo. in če ga je sneg ujel - jebat ga. in se je rikverc 3ure jahal gor... pa tip je znal vozit, ker je to redno počel... sam kdaj pa tud ne gre...