Če je celi avto v snegu (če je polno snega med gumo in blatnikom), tak avto pustim zunaj. To mi je jasno, da taka planjava ne zdrži žnj litrov vode...
Včeraj se pa mi je zdel avto skoraj suh (brez kakršne koli sledi o snegu) in so bile danes zjutraj lužice okoli avta...
Pa še tu je ena podobna ponjava:
http://www.e-zparkingpad.com/E-Z_Parking_Pad.html
A 200e ti je ok cena? Ce je tko, pol ok, drugac pa pejt v potting v lj, mal narisi mere in nacrt pa bojo zrihtal. Bi znalo bit ceneje... Cca 2x4m, 8m2x7€ plus pena in varjenje... Mislim da prides pod 100e...
Sicer moje misljenje, ampak s tem si bos naredl samo vec dela. Plahto ven potegnit, kam? Kaj mas zunaj? Makedam? Plahta se bo umazala spodaj, pa tud ce je asfalt. Ko bos to opral, kje bos susil? Fajn je obesit nekam da je hitr suho in cisto..... Pa spet notr nest... 4m plahta je storasta...
Ce ne das nic, potegnes 2x z mocotom po tleh, odlijes vodo in je... Tud ni slaba ideja da bi dal tepih spodaj, kot je nekdo predlagal. Mas 4 plahte, velike slab kvadratni meter, pod vsak kolo in je. Plahte operes po sezoni in je... Mogoce zna edin smrdet, ce nimas dovolj toplo, da bi se sproti susilo... Mogoce bi dal lahko kar gumijaste...
Sicer pa garaza ni bivalni prostor, tko da ce bo pozimi kaksna sled snega/soli ti ne bo noben zameril.