Avto vlog

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Ni slabo, ima pa človek očitno čas, da se lahko s takim ukvarja. Dvomim da se da s tem preživljati. Vsaj zaenkrat, na nivoju slovenije.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
siolov novinar, to je samo side project zgleda
smile-1.gif
si pa kar dela reklamo v člankih, tako da bo pomoje kar nabral subscriberjev

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zna imet čez čas tudi težave zaradi tega.
ko bo kak nadrejeni opazil, da privat stvari dela med službenim časom (kar se itak vidi, ko gre avto iskat, pa kako vožnjo naredi) in so te privat stvari bolj obiskane kot službene, mu ne bo več tako rožnato. V slo pa se od FB ogledov še ne da živet. Sicer kolker sem zasledil obvlada ang in nem, tko da trg ima velik. Samo še vedno živi v slo;)
Jst mu želim najboljše. Samo se mi zdi, da dost po robu hodu.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mislim, da ni težav, ker velikokrat v videih tudi sam omeni, kje najdeš obširen test (na siolu), tako da nekako hodi z roko v roki z siolom.
In ja nekateri videi so res dobri in narejeni na nivoju (recimo tisti z ameriškim ambasadorjem...).
Meni je pač všče, da je tipo lepo skuliran in res sproščen ter spontan. Ker pri nas je velikokrat v navadi, čim je nekdo pred kamero vidiš da je največkrat vse samo zelo slabo odigrana igra
rolleyes-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.579
9.810
113
40
MB
pomoje tud dela to čisto v sožitju, ni tu nekega odžiranja ogledov komu
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.153
3.873
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Meni je pač všče, da je tipo lepo skuliran in res sproščen ter spontan. Ker pri nas je velikokrat v navadi, čim je nekdo pred kamero vidiš da je največkrat vse samo zelo slabo odigrana igra
rolleyes-1.gif

A sem jaz gledal napačen video, ali sem kje drugje falil? Ker jaz vidim tipa, ki se pači kot opica, ene 16 ksihtov zamenja samo da reče živjo. Pa bolj kot nad avti je navdušen sam nad sabo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kakšni videi so tako tako, nekateri so mi všeč..pod črto, ko pogledaš ene 5 komadov..definitivno gledljivo.
Ima pa vsak svoj okus.
smirk-1.gif

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Meni osebno je vsec da je koncno nekaj svezega na slovenski youtube sceni, ker Dinotti and co. so za en [cenzura]. To da so not vkljuceni avtomobili je pa samo plus. Je pa res na tak stil narjeno da al ti je vsec al ti pa ni.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Ena čist neumesna.

Sem si pogledal tri videe in v dveh sem slučajno opazil, da z malim otrokom komunicira v angleščini. A to čist slučajno al dejansko želi, da otrok v osnovi govori v angleščini?

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
687
51
28
sem ze zasledil take primere. ideja je preprosta - naredit bilingual otroka. pomonem ni neumno, ce se ti da s tem ukvarjat in si dosleden

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Ena čist neumesna.

Sem si pogledal tri videe in v dveh sem slučajno opazil, da z malim otrokom komunicira v angleščini. A to čist slučajno al dejansko želi, da otrok v osnovi govori v angleščini?

v enem videu je razložil, da to dela namensko.
Ker sam ni nikoli imel težav s tujimi jeziki, se je odločil, da bo to prenesel na otroka. Ker ga pač nič ne stane in je dokaj "mim grede".