Pa to si zasluži prov svojo temo. Sedaj pa, če je kdo tukaj iz komisije (ki sedi zakaj na sedežu in si podaljšuje organe), naj mi to malo bolj podrobno razloži. Pa brez nakladanja, ker če inštruktor reče, da bi s tem in tem manevrom padla na izpitni vožnji, potem to pač velja. Torej.
Včeraj se pelje kolega proti domu in spet sreča avto šolo.
OK, ni panike. Je imel čas, dejmo se cjazit sedaj po teh ozkih cestah. Sej bo. In si je rekel, da bo vozil za avto šolo in vprašal inštruktorja, zakaj punci ni rekel, da bi se umaknila, ker on je bil že živčen zraven. Pot se mu je časovno, na tistem odseku, podaljšala ravno za 100%. Ko je avto šola parkirala, stopi do inštruktorja in ga lepo vpraša zakaj ne učijo, da se umakneš, če se abnormalno cjaziš. Inštruktor reče v stilu, da kakor se ona pelje je dovolj hitro. Ja no, kakor za koga. A ne pravi zakon, da če se za tabo nabere kolona, se na prvem primernem mestu ustaviš in spustiš hitrejše naprej. Sedaj pa ŠOK. Ne. Če se bi na izpitni vožnji umaknila, bi PADLA. Sedaj pa, kako je s tem?
Ker to ne pelje nimamor več. Mejduš, pa to je skregano z vso logiko. In spet se ne čudim, zakaj take debile srečujem po cesti, ko ne vidijo nič, kot samo tistih nekaj metrov pred sabo. Ja sej jih učijo tako. In nad komisijo, katera sedi zadaj je samo še ministrstvo. Pa kaj se dogaja? Kam plovemo? Sej vem, da smo že vse zavozil, ma sem misli, da se borimo, da bi še malo lebdeli nad gladino. In potem prodajajo širni raji, kako delajo za varnost. Wordless.
Me zanima, kako jih učijo pri vključevanju na AC. Kot kaže, da se morajo na koncu ustavit, če se niso zmožni vključit z 40km/h
Pri meni je ustrajal da nej TIŠIM gas zdej. Gledaš ogledalo, smerkoaz, GAAAAS, vključevanje.
In pri otroku, katerega so 2 dni nazaj povozili, bo tudi prevzel vse posledice voznik kombija. Na 24kur pa berem komentarje kako admini brišejo resnico, ko je nekdo od poznanih dejansko napisal kako je bilo. Ma dej dej dej....
Ja kako drugače kot z vkplopjeno kamerco se bom vozil naprej, v tem gnilem sistemu, v katerem se samo še piše položnice. Pa bom spet napaden.
Včeraj se pelje kolega proti domu in spet sreča avto šolo.
Ker to ne pelje nimamor več. Mejduš, pa to je skregano z vso logiko. In spet se ne čudim, zakaj take debile srečujem po cesti, ko ne vidijo nič, kot samo tistih nekaj metrov pred sabo. Ja sej jih učijo tako. In nad komisijo, katera sedi zadaj je samo še ministrstvo. Pa kaj se dogaja? Kam plovemo? Sej vem, da smo že vse zavozil, ma sem misli, da se borimo, da bi še malo lebdeli nad gladino. In potem prodajajo širni raji, kako delajo za varnost. Wordless.
Me zanima, kako jih učijo pri vključevanju na AC. Kot kaže, da se morajo na koncu ustavit, če se niso zmožni vključit z 40km/h
In pri otroku, katerega so 2 dni nazaj povozili, bo tudi prevzel vse posledice voznik kombija. Na 24kur pa berem komentarje kako admini brišejo resnico, ko je nekdo od poznanih dejansko napisal kako je bilo. Ma dej dej dej....
Ja kako drugače kot z vkplopjeno kamerco se bom vozil naprej, v tem gnilem sistemu, v katerem se samo še piše položnice. Pa bom spet napaden.