Jaz če bi bil sam bi se vsedel skoraj v vsak avto. Sva bila s sinom in mi ni bilo do tega njemu pa tudi ne.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še eno zadevo sem zgoraj pozabil dopisat: skoraj neverjetno je, kako določeni avtomobili/tipi avtomobilov privlačijo ''žešče'', ki si nastavljajo sedež v legen položaj in se spravijo v položaj z ''jebačko'' roko na vrh volana. Kot muhe na drek.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še eno zadevo sem zgoraj pozabil dopisat: skoraj neverjetno je, kako določeni avtomobili/tipi avtomobilov privlačijo ''žešče'', ki si nastavljajo sedež v legen položaj in se spravijo v položaj z ''jebačko'' roko na vrh volana. Kot muhe na drek.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Niso pajkice prepovedane pri zajetnih nad 750 kg ?
Citat:
Uporabnik splash pravi:
Jaz sem pa pogresal predstavnike tuning firm. In firm ki nudijo optimatizacijo motorne moci. Za njih bi imel par vprasanj in tudi glede sejemskega popusta bi jih kaj vprasal.
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Jaz sem bil včeraj okrog dveh in je bilo kar normalno. Meni je bila največje razočaranje Toyota. Sem se vsedel v RAV4, ker imam doma 2008 letnik. Kaj naj rečem, določene neumnosti še vedno tlačijo v kabino, sem mislil, da se je v 9 letih kaj spremenilo na bolje!? Da ne rečem zunanja oblika, ni čudno da jih praktično ne vidiš na cesti.
Prius je pa klasa zase, vem da so tukaj različni okusi, ampak zadek mi je res mimo.
Drugače pa Audi R8 je imel nekaj časa prižgan motor, kar hudo za poslušat. Volvo ima mali prostorček zunaj med objekti in tam žal samo V90 CC. Je pa dober ni kaj.
Ibiza, mas mogoce boljso resolucijo, ker se ne vidi najboljse presredek. Hvala.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Btw, kaj pa tale zadek:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Jaz sem bil včeraj okrog dveh in je bilo kar normalno. Meni je bila največje razočaranje Toyota. Sem se vsedel v RAV4, ker imam doma 2008 letnik. Kaj naj rečem, določene neumnosti še vedno tlačijo v kabino, sem mislil, da se je v 9 letih kaj spremenilo na bolje!? Da ne rečem zunanja oblika, ni čudno da jih praktično ne vidiš na cesti.
Prius je pa klasa zase, vem da so tukaj različni okusi, ampak zadek mi je res mimo.
Drugače pa Audi R8 je imel nekaj časa prižgan motor, kar hudo za poslušat. Volvo ima mali prostorček zunaj med objekti in tam žal samo V90 CC. Je pa dober ni kaj.
V kleti so bili še. Vsaj XC90 sem videl in sedel notri...
Citat:
Uporabnik casio pravi:
A jim bo ratal 80k-100k obiskovalcev kot so si zamislili?