Avto sejem 2017

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jaz če bi bil sam bi se vsedel skoraj v vsak avto. Sva bila s sinom in mi ni bilo do tega njemu pa tudi ne.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Še eno zadevo sem zgoraj pozabil dopisat: skoraj neverjetno je, kako določeni avtomobili/tipi avtomobilov privlačijo ''žešče'', ki si nastavljajo sedež v legen položaj in se spravijo v položaj z ''jebačko'' roko na vrh volana. Kot muhe na drek.
grin1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še eno zadevo sem zgoraj pozabil dopisat: skoraj neverjetno je, kako določeni avtomobili/tipi avtomobilov privlačijo ''žešče'', ki si nastavljajo sedež v legen položaj in se spravijo v položaj z ''jebačko'' roko na vrh volana. Kot muhe na drek.
grin1.gif

Zaradi tega razloga se verjetno BMW letos ni odločil za sodelovanje
grin1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
grin1.gif

+ obvezen selfi
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Niso pajkice prepovedane pri zajetnih nad 750 kg ?
smile-1.gif

Tale ni bila tako zajetna. Na tisti sliki je morda malo čuden kot.
2563802-spyder2.jpg

Priponke

• 2563802-spyder2.jpg
    2563802-spyder2.jpg
    120,9 KB · Ogledi: 105

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Jaz sem bil včeraj okrog dveh in je bilo kar normalno. Meni je bila največje razočaranje Toyota. Sem se vsedel v RAV4, ker imam doma 2008 letnik. Kaj naj rečem, določene neumnosti še vedno tlačijo v kabino, sem mislil, da se je v 9 letih kaj spremenilo na bolje!? Da ne rečem zunanja oblika, ni čudno da jih praktično ne vidiš na cesti.
Prius je pa klasa zase, vem da so tukaj različni okusi, ampak zadek mi je res mimo.

Drugače pa Audi R8 je imel nekaj časa prižgan motor, kar hudo za poslušat. Volvo ima mali prostorček zunaj med objekti in tam žal samo V90 CC. Je pa dober ni kaj.

netko

Guru
25. jul 2007
6.946
2.240
113
sejem je bil za mene razočaranje... ne govorim o izvedbi in prostoru ampak o tem kar trenutno ponuja avto industrija
segment večjih karavanov ali pa teh istih avtomobilov v limuzinski izvedbi očitno umira, druga stvar pa so cene avtomobilov v tem segmentu... malih skropucal je preveč in tudi njih cene nismo normalne

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Jaz sem pa pogresal predstavnike tuning firm. In firm ki nudijo optimatizacijo motorne moci. Za njih bi imel par vprasanj in tudi glede sejemskega popusta bi jih kaj vprasal.
Drugace sem bil pa s sejmom zadovoljen. Nevem pa kako hudiča mi je uspelo spregledat Audi.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik splash pravi:
Jaz sem pa pogresal predstavnike tuning firm. In firm ki nudijo optimatizacijo motorne moci. Za njih bi imel par vprasanj in tudi glede sejemskega popusta bi jih kaj vprasal.

Taki ste najboljši, ki na sejmih in raznih posebnih priložnostih sprašujete o popustih kot, da imate namen zapravit 10000€, pol pa vas zanima neka beadrija za 100€, pričakujete pa vsaj 20% popusta.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
ksz

Je bilo včeraj po TV-ju,da je bilo dobrih 80 000 obiskovalcev. Kar lepa številka. Upam,da bo čez dve leti spet.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Nižje od želja a mislim da še znotraj tega da se ne dela izguba. Upam da bo res še.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Jaz sem bil včeraj okrog dveh in je bilo kar normalno. Meni je bila največje razočaranje Toyota. Sem se vsedel v RAV4, ker imam doma 2008 letnik. Kaj naj rečem, določene neumnosti še vedno tlačijo v kabino, sem mislil, da se je v 9 letih kaj spremenilo na bolje!? Da ne rečem zunanja oblika, ni čudno da jih praktično ne vidiš na cesti.
Prius je pa klasa zase, vem da so tukaj različni okusi, ampak zadek mi je res mimo.

Drugače pa Audi R8 je imel nekaj časa prižgan motor, kar hudo za poslušat. Volvo ima mali prostorček zunaj med objekti in tam žal samo V90 CC. Je pa dober ni kaj.

V kleti so bili še. Vsaj XC90 sem videl in sedel notri...

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:

V kleti so bili še. Vsaj XC90 sem videl in sedel notri...

Mislim, da je bil zaklenjen, razen če sem bil nežen s kljuko
smile-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
XC90 ni bil zaklenjen (vsaj v soboto dopoldne ne). Ampak zvok iz zvočnikov je bil pa obupen - dopuščam možnost, da je kdo razštelal nastavitve.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Xc90 so ocitno obcasno zaklepali, ker so smrkavci nabijali na polno in vse razstelali... En se je skonektal z Bluetoothom in ko je hodil po hali je malo prekinilo in ko se je spet priblizal, je spet tolklo v avtu
smile-1.gif