Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
zagreb je res bil na visjem nivoju.je pa treba vedet da njim je šlo tudi samo mesto precej na roko,pri nas je pa Zoki samo na otvoritvi zobe kazal, od Lj ni bilo pa nic.
S čim jim je v Zg pa šlo mesto tako zelo na roko, v Lj pa ne? Upam, da ne govoris o ceni razstavnega prostora za razstavljavce?
Mini je v F, prisoten preko Avto Aktiva. Zraven je pa GB Leasing, kjer je tanovi BMW 5.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Mi smo bili včeraj in moram reči da sem bil pozitivno presenečen. Robe je res dosti in GR je bil poln avtov kot že dolgo ne (če sploh kdaj). Ne pomnim namreč da bi postavili šotore spredaj na placu IN zadaj, pa še da bi bila tudi klet zasedena.
Manjkal je takole od oka BMW (+Mini), pa Fiata se ne spomnim, Lancie itak ne, pa Honde tudi nisem opazil.
Pozitivno je bilo da so bili praktično vsi avti odprti, tudi recimo Mercedes GT-S, pa razni Porschi itd...
Ker sem bil z ženo, ki kupuje manjši avto smo gledali bolj te in zanimivo je bilo da je bila Fiesta zaklenjena, z izgovorom da je edina in da jo morajo čuvat (wtf?).
Hostese hude, sploh že omenjena pri Mustangu, pa recimo pri Mazdi in še kje.
Skratka, salon kot se šika. Ne vem kaj bi lahko bilo še več za naredit, sploh na tem prostoru, katerega limit je bil praktično dosežen. Zagreb ima velesejem in orenk dvorane, zato tam vsaka zadeva zgleda bolj profi.
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik as21 pravi:
zagreb je res bil na visjem nivoju.je pa treba vedet da njim je šlo tudi samo mesto precej na roko,pri nas je pa Zoki samo na otvoritvi zobe kazal, od Lj ni bilo pa nic.
S čim jim je v Zg pa šlo mesto tako zelo na roko, v Lj pa ne? Upam, da ne govoris o ceni razstavnega prostora za razstavljavce?
Kakšno vlogo bo imela pri salonu Mestna občina Ljubljana
sigurno ti precej bolje poznaš situacijo, vem pa da je bilo pred salonom v Zagrebu veliko govora o tem da bo mesto "subvencioniralo" najem razstavnega prostora. Tudi v zgornjem intervjuju se je Murn lepo izognil omenjeni temi.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ker sem bil z ženo, ki kupuje manjši avto smo gledali bolj te in zanimivo je bilo da je bila Fiesta zaklenjena, z izgovorom da je edina in da jo morajo čuvat (wtf?).
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
hostese
https://www.had.si/blog/2017/03/27/hostese-avtosalon-ljubljana-2017-fotografije/
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ne, vse so grše od tvoje.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
hostese
https://www.had.si/blog/2017/03/27/hostese-avtosalon-ljubljana-2017-fotografije/
A to naj bi bilo lepo?