Še bolje: peki papir daš vmes.Citat:
Uporabnik gufy pravi:
pesto malo namaži z mastjo, pa ne bo nobenih problemov s snemanjen gume
lp
Še bolje: peki papir daš vmes.Citat:
Uporabnik gufy pravi:
pesto malo namaži z mastjo, pa ne bo nobenih problemov s snemanjen gume
lp
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Ni prolem gume zamenjat v lepem, sončnem vremenu pri 25 stopinjah na ravni podlagi.
Zamenji jo pri 5 stopinjah ko lije kot iz škafa.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Nič ni treba plačat, da pridejo. Če feltne ne spravim dol niti v garaži, potem je tudi na cesti ne bom. Brez macole je težka. Ponavadi sta potrebna vsaj 2 močna mehanika, da spravita dol vsako feltno posebej.
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Glede na to, da rad govoriš o hudi ekonomiki in varčnosti kar se tvojega avtomobila tiče si pa sedajle zelo presenetil...
Koliko košta AMZS članarina?
Citat:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Ni prolem gume zamenjat v lepem, sončnem vremenu pri 25 stopinjah na ravni podlagi.
Traja ravno toliko dlje, da palerino nataknem...
Kako pa ketne nataknete, ko se zajebe situacija na cesti?
OK ljudje nismo enaki in zato povsem razumem, da nekdo pač ne menja gume. Hvala bogu da obstaja AMZS.
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Traja ravno toliko dlje, da palerino nataknem...
Kako pa ketne nataknete, ko se zajebe situacija na cesti?
OK ljudje nismo enaki in zato povsem razumem, da nekdo pač ne menja gume. Hvala bogu da obstaja AMZS.
Palerine pa res ne furam v avtu. Še ena nesnaga, ki bi jo premetaval po prtljažniku. Keten pa priznam, da še nisem nikoli montiral pa čeprav imamo kar nekaj snega v naših koncih. Raje dam kak euro več za dobro zimsko gumo in še nikoli nisem nikjer obstal (tok, tok)
Drugače pa hvala bogu, da lahko zbereš AMZS članarino ali ne. Pa to ne pomeni, da s(m)o nekateri pičkice al kako že nekateri zmerjate, temveč v mojem primeru poleg mene avto vozi tudi moja boljša polovica. Sej ji ne morem rečt, da naj zamenja gumo če jo komaj dvigne s feltno vred.
Ja, ampak ti jih ne zalimaš vsakič še s sekundnim lepilom za vsak slučajCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ampak tole tvoje zbijanje z macolo felten z avta je pa res v ponos tvoji znamki.
Mislim da na vseh mojih dosedanjih avtih so feltne bp šle dol iz avta. pa jih že 12 let vsako leto menjam 2x (spomladi(jeseni)