AuraBuy - Nakupi Kitajskih telefonov

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Merimobiles ima zdaj iz GB skladišča zastonj dostavo po EU. Cena mobilnikov je ob tem poskočila za 20€.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Lahko preveriš če se poveže preko 3g (umts)tmobi na 900 Mhz bazno postajo ?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8245166&postcount=10

zemljevid baznih postaj
http://www.mobilna-telefonija.com/mobilni-informator/pokritost/umts.html

Simobil in Tušmobil uporabljata 900 mhz bazne, Telekom 2100.

Ta telefon je baje brez gps modula, lahko preveriš brez agps-a ?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest

Ytbnd: glede GPSa meni program pokaže tole, ko ga zaženem:
screenshot2014-09-13-19-.png

Glede izklopa A-GPSa pa upam, da sem prav mislil?
screenshot2014-09-13-19-.png

Aja, pa tista koda za 900mhz mi ne prime, ne vem zakaj :].

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Ko sek si instaliral fb in kasneje še mesenger se mi je zadeva začela sesuvat. Oziroma radarske slike v app dež mi sploh ni več pokazalo. Črn ekran in čakaj svetega petra. Sem odstranil mesenger in sedaj za silo dela. Pa tudi baterija nekaj več zdrži
Ace2

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ytbnd: že ko sem telefon testiral, sem klical na Tušmobil in jim povedal, da imajo zelo pomanjkljivo opisan aparat, pri pol stvareh piše, da jih nima, potem pa testiram pa dela. Recimo: nima senzorja za obračanje, pa ga ima in dela normalno. Nima GPS-a, pa ga ima. Ima zadnjo kamero 5mpx z bliskavico in sprednjo kamero (Skype,...) pa tega nikjer ne piše in ima senzor za izklop zaslona, ko daš telefon na uho. Za konec me pa zanima: ko vključim mobilne podatke mi napiše pri signalu operaterja H+. Kakšen prenos bi to bil? Skratka, šalabajzerji so res, ne vedo, kaj prodajajo...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Zadeva je še v garanciji, poleg tega sem bolj cagu za take zadeve. Je pa res da mi gre vedno bolj na organ ta počasnost. Tudi clean master ne nuca nič-veliko.
Kaj je največ kar lahko zajebeš? Trajno uničiš aparat?
Je kje opisano step by step ali....

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
@lalan; sedaj pa še prilepi tisti drugi del, ki kaže kaj ti kuri baterijo (v %), pa klikni še na tiste "pomembne" dejavnike (zaslon npr. pokuri največ, če le ni kak majhen zaslon).
Ne pomaga kaj dosti da baterija zdrži ne vem koliko dni, če telefon leži v predalu oz. na mizi
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Lalan koliko si placal za mobitel? Nekaj takega bi jaz rabil ker veliko brskam po internwtu sedanjo baterijo porabim v enem popoldnevu. Ne igram pa nekih iger kaksen besedovnjak in take bolj lahke igre.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Lalan koliko si placal za mobitel? Nekaj takega bi jaz rabil ker veliko brskam po internwtu sedanjo baterijo porabim v enem popoldnevu. Ne igram pa nekih iger kaksen besedovnjak in take bolj lahke igre.
Merimobiles