ja v je dober, men je ta zunanji dizajn tudi všeč, ampkar noter pa no go. in potem se voziš noter.Nekako Volvo brez dvoma
Ja, navadit se pač (se bomo morali)...je pa zanimivo da tudi starejše generacije, naši starši ki so lepo v penzijah, jih tile displayi nič kaj ne motijo. Na prvo žogo mal zgražanja, potem pa kar nagruntajo. Pa je veselje.Jaz sem zadnjič sedel v novem A6, kjer so sami displayi. Prvo (ko je bil predstavljen) sem se zgražal, ko pa sem dejansko sedel notri enih 15min, štrckal ter si prilagajal menije (feedbacke ter vse ostalo) se mi pa ni zdelo več tako slabo.
ded išče avto, ne bo playboya wannabe špilal.Kje pa je v tej konkurenci Bmw? Za tak denar se dobi skoraj ze G21?
Kje pa je v tej konkurenci Bmw? Za tak denar se dobi skoraj ze G21?
Nekako Volvo brez dvoma
Dokler bom živ in otroke podpiral pri hiši BMW-ja ne bo. Pika. Nimam nič proti BMW-ju, organsko pa ne prenesem voznikov. Vem, da niso vsi isti, vzorec je pa dovolj velik, da sem si ustvaril tako mnenje.
Dobro, tole ni ravno realno. Volvo T6 Inscription in navadna Meca.
Kak fajn...Jaz sem zadnjič sedel v novem A6, kjer so sami displayi. Prvo (ko je bil predstavljen) sem se zgražal, ko pa sem dejansko sedel notri enih 15min, štrckal ter si prilagajal menije (feedbacke ter vse ostalo) se mi pa ni zdelo več tako slabo.
oblika ni vse.Malo na glas razmišljam in bom malo posegal v vaše družinkso življenje ..kaj pa oče njenga otroka, ima kakšno besedo poleg? al vozi porša pa se v to ne bo spuščal, itd al je odšel na misijo?
Drugače pa men je po funkcionalnosti všeč B, eden redkih takšnih vozil na trgu. Je pa res, da oblikovno ni to to. Drugače pa še en hint, prihaja GLB, ki pa je po mojem bomba, tako funkcionalno kot izgled. Tolk glede zvezde.
Vojnik maš še opicjo NOW CLA shooting brake, verjetno kakšnega jahers wagen dobiš za željen denar. Avto je velikostno zelo podobne Cju.
aja, verjetno dobiš AMG ausstatung pa Airmatic vzmetenje