Ja, jaz tudi ne vidim realne potrebe po več...imam NTG5s1, command online. Mal je edino "počasen"....Ne ni nate letelo, sem pa narobe napisal. Vglavnem NTG 5.5 je tudi več kot OK napram Audiju.
O novih pa nima smisla, ker ga NE kupuje.
Ja to ni res. Maš povsem nov vmesnik MBUX ki je vrhunski od sredi 2018 naprej. Digitalne števce in širiši srednji ekran.
Samo trollaš če še to ne veš.
Ne govori neumnosti o trolanju. Poglej si digitalne števce na MB in Audiju, pa boš videl razliko, ki je kot dan in noč. Ne samo o možnostih konfiguracije, ampak predvsem v tem, kako Audi prikazuje navigacijo med merilniki v primerjavi z Mercedesom.
To je Audi, če se mi prov šajna. Ja, tole je prenasičeno za voznika.Govoriš neumnosti ja. Dokler ne omenjaš različice pišeš bedarije.
Poglej priponko 30943
Evo mojo sliko, kaj naj gledam? Tale view je sam kič in ga redko kdo uporablja, ker imaš v taki A4 lepo HUD in v barvah projeciran UPORABEN info iz navija na šipi lepo v vidnem polju.
Govoriš neumnosti ja. Dokler ne omenjaš različice pišeš bedarije.
Poglej priponko 30943
Evo mojo sliko, kaj naj gledam? Tale view je sam kič in ga redko kdo uporablja, ker imaš v taki A4 lepo HUD in v barvah projeciran UPORABEN info iz navija na šipi lepo v vidnem polju.
HUD ima pa ravno 1% A4k .Govoriš neumnosti ja. Dokler ne omenjaš različice pišeš bedarije.
Poglej priponko 30943
Govoriš neumnosti ja. Dokler ne omenjaš različice pišeš bedarije.
Poglej priponko 30943
za deklino boš valjda kupeja kupil a ne, pa potem naj ne bo z AMG paketom ker tist je za tipe. Rdeč ali beli. case closed.
A še drži tisto, da če hočeš v MB "nišan", potem odpade ACC?
Ta je ravno prav a ne?To je Audi, če se mi prov šajna. Ja, tole je prenasičeno za voznika.