Kaj pa kak novi Volvo S60 karavan v tem cenovnem rangu? Samo sprašujem da me ne boste požrli?
To si mislil V60?
jaz kitajca nebi
Sem tudi to gledal (V60). Težava je, da jih he zelo malo z Inscription opremo in 190KM. Če pa že, je toliko denarja, kot dobro opremljen MB, ki bo pa vseeno po mojem manj izgubil ceno od MB. Volvo me sicer vleče zato, ker ni vpadljiv in imamo servis s katerim smo zadovoljni.
Meni osebno je še vedno MB z AMG opremo top, samo ji ne morem tega vsilit, ker ji je pretrd.
Jaz mam mrtvaka W212 T model, črn vozi ga ženka sicer, ji sede. Bi sicer raj imela rdečega GLCja, ali pa naloadanega CLA. Ampak. Ni financer.Ma ja, V60 sem mislil... Kaj po vem... Jaz resno razmišljam o tem da bo naslednji Volvo, še pa ne vem ali S ali V90, odvisno od takratnih potreb. Od karavanov mi Mercedes ne sede, si ne morem pomagat. Vsi so mi mrliški, mi pa je npr. V90 noro dober (od zunaj).
Meni so vse nove/novejše Merkle TOP razen pač teh karavanskih različic. CLA je za pičke, E limo ali E coupe pa je že taprava zadeva Sicer pa še vedno ostaja zamera Mercedesu da kot nepoznavalec težko razločiš med C in E klaso. Tu bi se lahko malo bolj potrudili.
samo je razlika ali je to neka C klasa ali pa E klasa.NO, tudi med prejšnjim A4 in zdajšnjim A4 (pred faceliftom) ni neke razlike.
ko ena mešanca leona pa insignieVojnik maš še opicjo NOW CLA shooting brake, verjetno kakšnega jahers wagen dobiš za željen denar. Avto je velikostno zelo podobne Cju.
aja, verjetno dobiš AMG ausstatung pa Airmatic vzmetenje
vedno huje bo...ne vem zakaj skačejo na ta "audi vlak" ko so vsi modeli isti, ne vem kaj lešniku ni jasno...verjetno ni on kriv.Meni so vse nove/novejše Merkle TOP razen pač teh karavanskih različic. CLA je za pičke, E limo ali E coupe pa je že taprava zadeva Sicer pa še vedno ostaja zamera Mercedesu da kot nepoznavalec težko razločiš med C in E klaso. Tu bi se lahko malo bolj potrudili.
oblika ni vse.
Govorim C Vs E oz. A4 Vs A6. Ne star A4 vs novi A4.NO, tudi med prejšnjim A4 in zdajšnjim A4 (pred faceliftom) ni neke razlike.
nscription opremo in 190KM.
hm, dejansko če sta enake barve, luči ugasnjene, moraš biti kar poznavalec...
Audi A4 vs A6 side-by-side comparison
If you’re keen on an executive saloon that looks good and is comfortable to drive, the Audi A4 or Audi A6 could be just the thing. But, which should you buy? This guide will help you decide.www.carwow.co.uk
tule je pa podobna scena
Mercedes-Benz C-Class Vs Mercedes-Benz E-Class | Crown Eurocars
Discover why St. Petersburg, FL drivers are choosing the Mercedes-Benz C-Class & Mercedes-Benz E-Class as their preferred vehicles. Learn more about the Specs & Features of both Luxury Vehicles. Test Drive the Mercedes-Benz C-Class & Mercedes-Benz E-Class at Crown Eurocars today!www.crowneurocars.com