Verjetno čist ok, ker že sedaj ko imam gumbe ne štrckam kaj dost ker imaš itak večino pomembnih stvari nastavljenih tako kot ti paše in jih ne spreminjaš dnevno. Tista temperatura notranjosti ter jakost pihanja pa gre lepo simpl. Mislim da se dela iz tega preveč drame. Kar bi mene osebno motilo pri teh mnogoterih dispayih je maščoba in prah na njih, isto kot imam v avtih pomislek kjer je tisti "klavirski črni lak" kjer se pozna vsak prahec in odtis...
v p407 so kristali pocrkal k je bilo vroče. tako kto an pečici.Kdaj ti je nazadnje crknil kak ekran? Pa pusti na telefonu zaradi padca? Okvara me nekako ne skrbi. Prej ostalo kar si naštel!
res pa je, da ne vozim vw, riževcev iz vstopnega in srednjega segmenta, še manj pa italijana ali francoza.
Frendu se je na leto in pol starem avtu pokazala črta čez ekran, na srečo menjali v garanciji, drugače bi bil strošek menda 1.100 eur.Kdaj ti je nazadnje crknil kak ekran? Pa pusti na telefonu zaradi padca? Okvara me nekako ne skrbi. Prej ostalo kar si naštel!
Malo večraj brskal... in naletel
hint oprema...vau.