Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
E točno, imidž furaš z R8
Nikoli![]()
Imiž furaš z RR in bentlijem.
Glede na to da je letel vse skupaj na Audi paleto modelov, ne treba bedarij pisat..
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
E točno, imidž furaš z R8
Nikoli![]()
Imiž furaš z RR in bentlijem.
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
dokler se not ne usedeš pa vidš tisto nagravžno ročno k se skor stropa dotika
![]()
za el. park bremzo še niso slišal?
Citat:
Uporabnik sole pravi:
mi lahko nekdo razloži, ko se nasproti pelje Audi, kako veš kateri moel je ker so spredaj vsi enaki?![]()
Razen krave Q7 in R8 so mi vsi enaki.
Tako da tisti "revež" se pelje proti tebi z A8, ti pa vidiš A3. Šele ko je skoraj pri tebi vidiš pomoto.![]()
Osebno so mi sicer všeč, samo pravi nemec ima zvezdo na nosu!, posebej C. Kdo je boljši ne bom razpredal.![]()
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
imiđ furas z vsakim avtom..
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
mi lahko nekdo razloži, ko se nasproti pelje Audi, kako veš kateri moel je ker so spredaj vsi enaki?![]()
Tako da tisti "revež" se pelje proti tebi z A8, ti pa vidiš A3. Šele ko je skoraj pri tebi vidiš pomoto.![]()
Osebno so mi sicer všeč, samo pravi nemec ima zvezdo na nosu!, posebej C. Kdo je boljši ne bom razpredal.![]()
Pol pa nimaš "očesa" za avto.
In zakaj je nekdo z A3 revež?
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Vsekakor vsaka znamka predstavlja določen imiđ ...![]()
Folk, vem, da zvenim ko swifty, pač prizadeto pretirano favoriziranje le ene znamke, a ni tako. Vi primerjate starejše modele s trenutno povsem svežim audijem. In če tako primerjamo, je audi povsem primerljiv s trenutno bmw 5ko. Kakšna 5ka prihaja, pa ne vem.Ker avto s xenonkami, litkami in lepo barvo izgleda bomba. Ne vem, zakaj se eni tako trudite blatiti dobro in ne priznavate tega.![]()
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
No sej, važno, da vi veste nekaj, kar nihče drug.