Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Eno stvar razen štirokolesnega pogona mi povej, kjer je Audi boljši kot recimo kakšna mazda ali pa toyota, C5? Je to mogoče kvaliteta izdelave, kvaliteta materiala, manj kvarljivosti, udobja itd?
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Eno stvar razen štirokolesnega pogona mi povej, kjer je Audi boljši kot recimo kakšna mazda ali pa toyota, C5? Je to mogoče kvaliteta izdelave, kvaliteta materiala, manj kvarljivosti, udobja itd?
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Mogoce si spusto se zadnjo kategorijo, ki jim je avto preprosto lusn in ne jamrajo za vsakega jurja, pa si ga pac privoscijo.
In se samo nasmehnejo, ko sosedi besno sikajo v brk, da ma pa njihova mazda 4 litre vecji prtljaznik in bolj crno armaturko.
Ce je nekomu vsec za tako ceno, zakaj ne.
Meni je avto sicer lep. Sreca, da niso delali revolucij kot bimmer.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
OK, recimo, da lexusa lahko primerjamo z novo 4ko ... Meni je bil novi GS svetoven, res, tehnika na vrhuncu. Ampak!! BMW3, Mercedes C, Ford Mondeo in ostali, nimjo noben za burek proti novemu audiju. Folk sprašuje ... heh, kaj ti bo audi ... to se je treba peljat s tako makino, pa vidiš. A5 in A4 sta že novejši generaciji avtomobilov, ki bodo nekoč zavladali.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
OK, recimo, da lexusa lahko primerjamo z novo 4ko ... Meni je bil novi GS svetoven, res, tehnika na vrhuncu. Ampak!! BMW3, Mercedes C, Ford Mondeo in ostali, nimjo noben za burek proti novemu audiju. Folk sprašuje ... heh, kaj ti bo audi ... to se je treba peljat s tako makino, pa vidiš. A5 in A4 sta že novejši generaciji avtomobilov, ki bodo nekoč zavladali.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Nič nisem spustil... izgled paše pod "imiđ".
.... in potem se samo kislo nasmehnejo, ko si sosed z Mazdo lahko privošči počitnice in smučanje, medtem ko on celo plačo nakazuje na Porsche Verovškovo
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Meni osebno ni lep. Brez najmanšega čustvenega oblikovanja in čisto nič novega. Da pa je (bo) pometel s konkurenco so pa hude besede. Z trenutnimi avti verjamem, ampak prihaja nova Mazda6 (full hvalijo), baje nova Toyota, C5 (tudi izredno hvalijo) itd.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
A japoncev si mel več kot jih je tvoj kolega pokotal.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nemoreš primerjat mazde/toyote in audija. Lahko primerjas BMW/audi/mercedez al pa mazda/tojota/honda.
Edno so rajski sadeži, drugo so pa japke z vrta. Ne zgovarjam nič, enako se bi bi bunil če bi primerjal
Roysa in Jaguarja.
Citat:
Nemorem mimo da rečem da je statusni simbol še vedno. Jaz z starim bmwjem požanjem več
pogledov kot pa nekdo z novim kliotom, ki je trenutno dražji od moje rabljene gajbe.