Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na žalost se lahko obriseš pod nosom za 120 konjskim 1.9 FIAT Powertrain izdelkom. Obstaja samo 150 KM, ki je zgleda zlat in pa zgoraj omenjeno 110 konjsko 1.7 litrsko Isuzu ropotalo.
hm.. če je nebi imeli bi jim bilo verjetno vseeno kaj prodajo a ne.. itak majo od avta tok pa tok eur..
če pa majo zalogo jih pa le ta bremeni.. a ne.. in logično se jih hočjo znebit..
tko jest razmišlam.. če se motim pa naj me kdo popravi..
Koliko sem jaz letal od Oplovih trgovcev do trgovcev, so imeli vsepovsod tako minimalne zaloge, da ni bilo omembe vredno. Po moje za to situacijo niso krive zaloge. Ne po moje...100% niso krive zaloge.
Citat: Uporabnik SoulMan pravi:
Koliko sem jaz letal od Oplovih trgovcev do trgovcev, so imeli vsepovsod tako minimalne zaloge, da ni bilo omembe vredno. Po moje za to situacijo niso krive zaloge. Ne po moje...100% niso krive zaloge.
Zaloge si delat z novimi avti?? Aja sej res, avto je kot kruh, vsak dan vsaj 100kom prosim. Si mogoče letal od Renojevega trgovca do trgovca al pa Hjundajevega trgovca do trgovca al pa BMWjevega trgovca do trgovca al pa Folkswagnovega trgovca do trgovca? Ker oni majo zaloge.
Citat: Uporabnik SoulMan pravi:
Zaloge si delat z novimi avti?? Aja sej res, avto je kot kruh, vsak dan vsaj 100kom prosim. Si mogoče letal od Renojevega trgovca do trgovca al pa Hjundajevega trgovca do trgovca al pa BMWjevega trgovca do trgovca al pa Folkswagnovega trgovca do trgovca? Ker oni majo zaloge.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.