Astra H karavan

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:

Na žalost se lahko obriseš pod nosom za 120 konjskim 1.9 FIAT Powertrain izdelkom. Obstaja samo 150 KM, ki je zgleda zlat in pa zgoraj omenjeno 110 konjsko 1.7 litrsko Isuzu ropotalo.
frown-1.gif

http://www.ah-moste.si/opel/index.asp?page=astra&subpage=tehnpod

seveda obstaja 120 konska..

se cenik

http://www.ah-moste.si/opel/ceniki/ceniki.htm

Nazadnje urejeno:

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Zanimivo. Pri konkurenci sploh niso ponudili tega motorja*. Kaj imajo kakšna navodila, da se proda čim manj Aster s Fiatovim motorjem?
confused-1.gif

* »Namesto 1.9 s 120KM je zdaj 1.7 s 110KM«
confused-1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
hm.. če je nebi imeli bi jim bilo verjetno vseeno kaj prodajo a ne.. itak majo od avta tok pa tok eur..
če pa majo zalogo jih pa le ta bremeni.. a ne.. in logično se jih hočjo znebit..
tko jest razmišlam.. če se motim pa naj me kdo popravi..

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Koliko sem jaz letal od Oplovih trgovcev do trgovcev, so imeli vsepovsod tako minimalne zaloge, da ni bilo omembe vredno. Po moje za to situacijo niso krive zaloge. Ne po moje...100% niso krive zaloge.
smile-1.gif

Manc

Pripravnik
19. jul 2007
460
0
16
Nova Gorica
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Koliko sem jaz letal od Oplovih trgovcev do trgovcev, so imeli vsepovsod tako minimalne zaloge, da ni bilo omembe vredno. Po moje za to situacijo niso krive zaloge. Ne po moje...100% niso krive zaloge.
smile-1.gif

Zaloge si delat z novimi avti?? Aja sej res, avto je kot kruh, vsak dan vsaj 100kom prosim. Si mogoče letal od Renojevega trgovca do trgovca al pa Hjundajevega trgovca do trgovca al pa BMWjevega trgovca do trgovca al pa Folkswagnovega trgovca do trgovca? Ker oni majo zaloge.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Novo modelno leto?
Sej zaloge imajo lahko v centrlanem skladišču, ne pri prodajalcih ...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Manc pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
smile-1.gif

Zaloge si delat z novimi avti?? Aja sej res, avto je kot kruh, vsak dan vsaj 100kom prosim. Si mogoče letal od Renojevega trgovca do trgovca al pa Hjundajevega trgovca do trgovca al pa BMWjevega trgovca do trgovca al pa Folkswagnovega trgovca do trgovca? Ker oni majo zaloge.

A sem mogoče kje napisal, da jih bi morali imet?