asistenca ZM?

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz.

Citat:
zavarovanje pomoci na cesti - avtomobilska asistenca AXA-AO, AXA-AK, AXA-PLUS),
AXA-AO-MK, AXA-TV - zagotavlja 24-urno brezplacno pomoc na cesti v primeru
prometne nesrece, mehanske okvare vozila ali tatvine ter pri telesnih poškodbah, tako v
Sloveniji kot v vseh državah zelene karte (za osebna, tovorna in prikljucna vozila ter
motorna kolesa);

http://www3.zav-mb.si/?id=114

V tabeli je razvidno kaj je pokrito doma in kaj zunaj.

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Ker je bil praznik, bi moral plačati 200€ za vleko...
confused-1.gif
relacija: podnanos- ljubljana

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Tabele kritij so v postu višje, je bilo 300€ dovolj za vleko do doma?
S tistim ki je bil blizu mesta okvare ne. Prišel je nekdo drug 100km daleč. Raje pa sem čakal urco kot pa doplačal 100+ evrov. Njegova skupna km je bila na koncu cca 350km(obe smeri). Vsaj tako mi je razložila na asistenci ob klicih, in isto je kasneje povedal tudi prevoznik.
Sicer pa si pač jezen, ker odpove zadeva vredna nekaj centov. Da jo zamenjaš pa vzet dol menjalnik, pa še kaj in je strošek dela xyz evrov.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Človečk k se je oglasu na klicnem centru, je reku da ne ve zakaj je neveljavna, da mi ne more nič več povedat in da naj kličem tega, ki mi je naredu polico. Avto je pa pač crknu med vožnjo in ni vež kresnu...pa a je sploh važn kaj se je pokvarl, sej zato je asistenca, mam AXA +...

Tako je ker clovek v centru ima omejen dostop do informacij. Varovanje podatkov pa to. Ce mu izpise, da kritja ni,,,, ga 99% ni.... vse opcije so verjetno bile razlocene
cool-1.gif
Kot so ti pa ze napisali, lahko zastopniki marsikaj naredijo..... narobe.... hote ali nehote,,,
Ker vsaka stvar nekaj stane jo je potrebno placat. Sicer bi to storila zavarovalnica po pogojih asistence.

c....?

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
A se da dobit splošne pogoje za to axa asistenco na netu?
Zakaj hudiča zavarovalnice to tako skrivajo? A da lahko potem mutijo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Citat:
Tabele kritij so v postu višje, je bilo 300€ dovolj za vleko do doma?

Axa + krije vleko do max samo do najblizjega pooblascenega servisa... se pravi ce je servis blizje... se naceloma ne bo korstili max zneska.
evil.gif
to bo najbrz drzalo, ce ...:
1. Okvara ne bi nastala zvecer. Servisi so zaprti, jaz (pa kolega)bi tudi rad kje spal. Mi bodo placali hotel,me bodo peljali domov, avto pa pustili 150 km stran, kjer je vprasanje ce ga bo sploh kdo prevzel tisti vecer na parkingu. Nekomu pac morajo pustit kljuce. Na servisih pa dvomi da kdo 24/7 dezura? Ko bo avto popravljen pa jaz spet 150 km dalec po avto?
2. Nismo imeli pojma kako obsezna je okvara in kako dolgo bo trajalo popravilo. Na sreco je na koncu bilo opravljeno v enem dnevu, zaradi neke trapaste "splente" katere francozi ne znajo montirat izven menajlnika, ampak so jo stlacili v ohissje k potisnemu cilindru. In ko se ta splenta vredna nekaj centov odtrga, potegne za sabo precej ur sravfanja. Da o tem, da o cca 5 mehanikov ni nihce postavil prave diagnoze po razlagi po telefonu. Vsi so krivili potisni cilinder, problem pa je bil v stiku zunanje hidravlicne cevi s cilindrom.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.249
4.809
113
Moje stranke ki se odločijo za ZM dobijo vedno ponujeno AXA Premium, za razliko 13€+/- če ne želijo pa kakšno cenejšo verzijo...

Axa Premium krije avtovleko do željene destinacije in prevoz domov ali nadomestno vozilo za en dan...
Imel par mesecev okvaro sklopke v centru LJ, avto smo odšlepali do mojega serviserja, jaz pa sem dobil avto za en dan...

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
@ Hanzi
Naceloma se vozila spravijo na varovano deponijo do naslednjega delovnega dne. Hotel, vrnitev do doma so opcije.

@ jakk... napaka v sistemu je pac ena od zadev na katero nimas vpliva. Nikjer nisem rekel, da nisi sklenil asistence. Se pac zgodi. Ce je bila napaka bzv, dobis povrnjeno po pogojih

@ kripo: Rc je samo ena od moznosti, za zagotavljanje mobilnosti.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Saj je napisal, koliko stane.

Jaz ne šparam z nekaj evri, sem pa sklepal, da je asistenca to, da mi dajo drug avto, če mi ta crkne. Pri Triglavu so me prijetno presenetili, ko so mi pripeljali nadomestni avto, naložili mojega in sem se 4 dni vozil z nadomestnim. In sem pač sklepal, da ima ZM isto.

A tole premium lahko vzameš ne glede na ostalo zavarovanje? Ker imam star avto in ni računice za kasko. In pa, starejši kot je avto, bolj je možnost nadomestnega vozila zaželena
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Citat:
Pogoj je AO
tongue-1.gif

pa do starosti 20 let